صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یمن؛ وخیم‌ترین بحران انسانی جهان

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۰۱۸۷۰
حدود ۴۰۰ هزار کودک یمنی به دلیل سوء تغذیه حاد و شدید در سال جاری در معرض خطر مرگ هستند.

- پس از ۶ سال درگیری، یمن همچنان بدترین بحران انسانی را در جهان دارد.

از سال ۲۰۱۴ تاکنون، ائتلاف نظامی به سرکردگی عربستان سعودی در حال جنگ با یمن است و این جنگ تاکنون میلیون‌ها یمنی را با قحطی مواجه کرده است.

به گزارش پایگاه «تایوریلون»، نهاد‌های مختلف سازمان ملل گزارش دادند که در سال ۲۰۲۰ حدود ۸۰ درصد از جمعیت ۳۰.۵ میلیونی یمن، یعنی حدود ۲۴ میلیون نفر، شدیدا به کمک‌های بشردوستانه احتیاج داشته اند.

از زمان بروز بحران یمن، بیش از ۱۲ هزار نفر از مردم این کشور به دلیل جنگ، بمباران و شلیک بی رویه خمپاره جان خود را از دست داده اند.

با این حال، برآورد می‌شود که تعداد واقعی کشته شدگان بسیار بیشتر باشد، زیرا هزاران نفر دیگر به دلایل وجود بحران‌هایی مانند سوء تغذیه، بیماری و ضعف سلامتی که قابل پیشگیری بودند، جان خود را از دست داده اند.

واضح است که به دلیل وجود خطر‌های دیگر مانند ویروس کووید-۱۹، جمعیت یمن اکنون بیش از هر زمان دیگر به حمایت و کمک نیاز دارد.

با وجود نیاز بی چون و چرای یمن به کمک‌های بشردوستانه، جامعه بین المللی تاکنون پاسخی مطابق با این نیاز‌ها نداده است؛ از زمان آغاز جنگ یمن، وضعیت این کشور روز به روز وخیم‌تر شده است.

۴ آژانس سازمان ملل گزارش داده اند که تعداد کودکان زیر ۵ سال یمنی دچار سوء تغذیه حاد در سال ۲۰۲۱ به بیش از ۲ میلیون می‌رسد و خواستار پایان دادن به درگیری‌های چندین ساله هستند که فقیرترین کشور جهان عرب را به مرز قحطی کشانده است.

گزارش سازمان ملل هشدار داد که تقریبا از هر ۶ کودک، یعنی حدود ۴۰۰ هزار نفر از ۲.۳ میلیون نفر، به دلیل سوء تغذیه حاد و شدید در سال جاری در معرض خطر مرگ هستند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

«دیوید بیسلی»، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا، می‎گوید «بحران یمن ترکیبی از درگیری، فروپاشی اقتصادی و کمبود شدید بودجه برای تامین کمک‌های امدادی برای زندگی است.»

همچنین پیش بینی شده است که در حدود ۱.۲ میلیون زن باردار یا شیرده در یمن در این بحران به شدت دچار سوء تغذیه شوند.

به گفته وی، این آمار یک فریاد دیگر برای کمک به کشوری است که وجود هر کودک درگیر با سوء تغذیه به معنای خانواده‌ای است که برای زنده ماندن تلاش می‌کند.


برچسب ها: یمن ائتلاف سعودی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *