صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سالانه 14میلیون نفر-ساعت مشاوره ازدواج باید در کشور انجام شود

۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۰:۰۴
کد خبر: ۷۰۱۲۷
خبرگزاری میزان- محمدرضا رستمی با اشاره به اینکه سالانه 700 هزار واقعه ازدواج در کشور رخ می‌دهد، گفت: لازم است هر یک از جوانان 15 تا 20 ساعت مشاوره ازدواج دریافت کنند بنابراین سالانه 14 میلیون نفر ساعت مشاوره نیاز است.

به گزارش گروه اجتماعی ، محمدرضا رستمی امروز در نشست خبری افزود: توانمندسازی جوانان در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، فضای مجازی و بین‌الملل از اولویت‌های ماست.

وی اضافه کرد: ما به منابع و بودجه جاری و عمرانی نیازمند هستیم تا بتوانیم اردوگاه‌های جوانان را به عنوان محوری جدی برای توانمندسازی جوانان به وجود آوریم.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نهادسازی در حوزه جوانان را از دیگر اولویت‌های وزارت ورزش و جوانان دانست و گفت: در این حوزه مراکز مشاوره ازدواج و سمن‌ها باید تقویت شوند. به علت مشکلات حقوقی موضوع مراکز مشاوره ازدواج مدتی است که با کندی انجام می‌شود و تلاش می‌کنیم که مشکلات حقوقی به زودی مرتفع شود.

رستمی اضافه کرد: سالانه 700 هزار واقعه ازدواج در کشور رخ می‌دهد که لازم است هر یک از جوانان 15 تا 20 ساعت مشاوره ازدواج دریافت کنند بنابراین سالانه 14میلیون نفر ساعت مشاوره نیاز است، این در حالی است که مراکز مشاوره موجود، به یک بیستم از این افراد نیز نمی‌توانند خدمات ارائه دهند.

وی درباره سمن‌های جوانان اظهار کرد: ساماندهی آنان از جمله برنامه‌های ماست و باید در زمینه‌های فعالیت‌های سمن‌ها اولویت‌بندی شود. شبکه اجتماعی جوانان هم در کشور در 12 عنوان تعریف شده در حال شکل‌گیری است. براساس استاندارد جهانی به ازای هر 100 جوان باید یک سمن وجود داشته باشد و ما تلاش می‌کنیم تا پایان سال 95 به ازای هر 5000 جوان ایرانی یک سمن وجود داشته باشد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه نهادسازی ما به حوزه بین‌الملل تسری یافته است، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم انجمن‌های دوستی بین جوانان ایرانی و کشورهای دیگر به وجود آید. از سوی دیگر سومین اولویت ما افزایش مشارکت بخش خصوصی و عمومی در فعالیت‌های مربوط به حوزه جوانان است.

رستمی در پاسخ به پرسشی در زمینه اقدامات انجام شده برای گزارش‌گیری از دستگاه‌های متولی حوزه جوانان گفت: گزارش‌گیری از دستگاه‌های متولی حوزه جوانان در سازمان ملی جوانان انجام می‌شد و دارای سندیت بود ولی در دهه گذشته شاهد تولید گزارش‌های غیرقابل اعتماد و صوری بودیم؛ چراکه سیاست دولت پرهیز از دروغ گفتن به جوانان است.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پایان اظهار کرد: امیدواریم به زودی لایحه تکالیف دستگاه‌های دولتی در حوزه جوانان تصویب شود؛ چراکه با تحقق این امر، ضمانت اجرایی برای ستاد ساماندهی امور جوانان به منظور گزارش‌گیری از دستگاه‌های دولتی متولی امور جوانان فراهم می‌شود تا آن زمان ترجیح می‌دهیم از اظهارنظر در زمینه فعالیت دستگاه‌های دولتی خودداری کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *