صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی

۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۰۱۰۶۶
شیرینی قیطونی از شیرینی‌های مخصوص شب عید می‌باشد که طرفداران زیادی میان مردم دارد. طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

- بیتوته نوشت: شیرینی قیطونی از شیرینی‌های مخصوص شب عید می‌باشد که طرفداران زیادی میان مردم دارد. اگر میخواهید عید امسال خودتان دست به کار شوید و شیرینی مخصوص و خانگی خودتان را تهیه کنید بهتر است با ما همراه شوید و طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم شیرینی قیطونی

آرد برنج: ۱۱۰ گرم

آرد شیرینی: ۲۲۰ گرم

پودر قند: ۳۰۰ گرم

آرد نخودچی:۷۰ گرم

روغن جامد:۳۰۰ گرم

گلاب: نصف پیمانه

پودر زنجبیل: نصف ق غ

پودر هل:نصف نصف ق چ

پودر نارگیل و پودر پسته:به مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی قیطونی

برای تهیه این شیرینی خوشمزه و عالی ابتدا روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با کمک یک هم زن دستی آن را هم بزنید تا کمی نرم شود. سپس پودر قند را به روغن اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید تا پودر قند و روغن ترکیب شوند.

در این مرحله هر سه آرد را در ظرف دیگری الک کنید. سپس همان ظرفی که این سه آرد الک شده در آن هست را درون مواد شکر آرام آرام با الک اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید.

در ادامه پودر زنجبیل و هل را نیز اضافه کرده و به آرامی با سر انگشتان ورز دهید سعی کنید بیش از اندازه این خمیر را ورز ندهید، زیرا این خمیر روغن پس می‌دهد و این باعث خرابی خمیرتان می‌شود.

بعد از اینکه خمیر را ورز دادید روی آن را با استفاده از یک دستمال تمیز بپوشانید و بگذارید تا حدود یک ساعت در دمای محیط بماند.

حال خمیر آماده شده را به همراه یک کاسه گلاب، یک کاسه پودر پسته، یک کاسه پودر نارگیل و هرچیز دیگری که دوست دارید روی شیرینی تان بریزید روی سطح کارتان قرار بدهید. به اندازه یک گردو از مواد خمیر بردارید و آن را گلوله کنید.

در این میان نیز فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گرا روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را خارج کرده و کاغذ روغنی نیز روی آن بگذاری.

حال گلوله‌های خمیر را ابتدا درون کاسه گلاب بگذارید خیلی سریع آن را خارج کنید و در هر پودری که دوست دارید بغلتانید و درون سینی فر بگذارید به همین ترتیب تا آخر خمیر پیش بروید.

سینی را درون فر بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها حدود نیم ساعت درون فر بپزد. بعد از اینکه شیرینی‌ها را خارج کردید اجازه دهید شیرینی‌ها سرد شوند و سپس آن‌ها را سرو کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *