صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه «جوجه فسنجانی»

۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۰۰۹۴۱
«کباب فسنجانی» غذای استان مازندران است. این غذا یکی از کباب‌های خوش طعم و طرز تهیه آن بسیار آسان است.
_ نمناک بوشت: گوشت مرغ را پس از تمیز کردن به اندازه تکه‌های جوجه کبابی خرد کنید. پیاز را خلالی  خرد کنید و به همراه گردوی آسیاب شده و رب انار،  نمک،  فلفل و زعفران به تکه‌های مرغ اضافه کنید.
 
مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید تا با بقیه مواد مزه دار شود.
 
سپس مرغ‌ها را به سیخ بکشید و روی آتش زغال و یا شعله کباب پز، کباب کنید.
 
این کباب‌ها را میتوانید درون فر یا تابه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزید؛ که در این نوع پخت آب کباب‌ها به روغن میفتد و طعم فسنجان  بهتر مشخص میشود.
 

مواد لازم برای کباب فسنجانی

گردو آسیاب شده: ۲۰۰ - ۳۰۰ گرم
گوشت بدون استخوان ران و سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
رب انار: یک فنجان سر پر
پیاز:۱ عدد متوسط
نمک،  فلفل و زعفران دم کرده:به میزان دلخواه
 

نکات تکمیلی در مورد کباب فسنجانی

کباب فسنجانی جزو انواع کباب می‌باشد.
 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه‌ می‌باشد.
 
کباب فسنجانی را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می‌باشد.

برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *