برگشت هزار و ۳۰۰ واحد غیرفعال به چرخه تولید / برنامهریزی ۳.۲ میلیارد دلاری داخلی سازی
معاون امور صنایع وزارت صنعت معدن و تجارت، با تاکید بر توسعه و تعمیق ساخت داخل از برنامهریزی برای ۳.۲ میلیارد دلار داخلی سازی خبر داد.
- بنا به اعلام شاتا، مهدی صادقینیارکی با اشاره به بهرهبرداری طرحهای صنعتی بزرگی در کشور و اضافه شدن بنگاههای بزرگ به چرخه تولید، از ایجاد ظرفیتهای صنعتی در سراسر کشور خبر داد و گفت: در سال جاری تقاضای تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید افزایشی بوده و تلاش بر این است که بر اساس امکانات موجود، مواد اولیه مورد نیاز واحدهای صنعتی کشور را به شکل عادلانهای تامین و توزیع شود که این هم نوید بخش رشد در بخش تولید است.
معاون امور صنایع وزارت صمت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال را از موضوعات مهم برای وزارت صمت خواند و افزود: امسال برای احیاء و بهره برداری مجدد ۱۵۰۰ واحد هدف گذاری شده که طبق آخرین آمار بالغ ۱۳۰۰ واحد غیرفعال به چرخه تولید بازگشتند.
صادقینیارکی توجه به توسعه و تعمیق ساخت داخل را به عنوان یکی از طرحهای تعریف شده از سوی وزارتخانه متبوع خود را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: هدف از اجرای این طرح، افزایش خوداتکایی صنعتی در کشور، افزایش نوآوری، کاهش وابستگی و افزایش عمق ساخت داخل است که بر اساس آن باید ۳.۲ میلیارد دلار داخلی سازی صورت بگیرد.
معاون امور صنایع وزارت صمت از جهش تولید در ۲۰ زنجیره صنعتی از بین ۲۹ محصول منتخب صنعتی خبر داد و گفت: به رغم محدودیتهای بین المللی، امروز شاهد رشد تولید در محصولات منتخب صنعتی هستیم که این روند نشان از عزم صنعتگران کشورمان برای توسعه اقتصادی کشور دارد.
وی ادامه داد: طبق آخرین گزارش ارائه شده از طرف مرکز ساخت داخل وزارت صمت خوشبختانه ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از هدفی که برای استانها تعریف کرده بودیم با بهرهبرداری از طرحهای ایجادی و توسعهای و پروژههای ساخت داخل محقق شده است.
وی ادامه داد: طبق آخرین گزارش ارائه شده از طرف مرکز ساخت داخل وزارت صمت خوشبختانه ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از هدفی که برای استانها تعریف کرده بودیم با بهرهبرداری از طرحهای ایجادی و توسعهای و پروژههای ساخت داخل محقق شده است.
بیشتر بخوانید:
صادقی نیارکی خاطر نشان کرد: در مجموع با اتفاقهایی که در صنعت کشور افتاده موضوع رشد صنعتی را تا پایان سال محقق خواهیم کرد و این مسیر در آینده نیز تداوم پیدا میکند در حوزه واردات نیز وزارت صنعت به دنبال این است که واردات کالاهای غیر ضروری، کالاهایی که مصرفی و مصرفی با دوامی که مشابه ساخت داخل دارند که امکان تامین آن در داخل وجود دارد را مدیریت کند.
وی گفت: در مجموع ما سیاستهایی که سیاستهای محوری نظام است را در قالب اقتصاد مقاومتی، درون زایی اقتصاد و برون گرایی که به رشد و توسعه و تعالی صنعتی منجر خواهد شد، را دنبال میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *