صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار حمله ملخ صحرایی به نوار جنوبی کشور

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳:۳۸
کد خبر: ۷۰۰۶۵۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مشاور وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور از احتمال ورود ملخ صحرایی به جنوب کشور در اواخر بهمن و اوایل اسفند ماه خبر داد.
- بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، کیخسرو چنگلوایی درخصوص احتمال ورود ملخ صحرایی به کشور گفت: با توجه به آنالیز وضعیت کنونی ملخ صحرایی در مناطق تولید مثل زمستانه در کشور‌های شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان تحلیل دفتر مرکزی کنترل ملخ صحرایی فائو و شرایط آب و هوایی به احتمال زیاد از اواخر بهمن ماه سال جاری تا اوایل اسفند، حمله سراسری دسته‌جات ملخ صحرایی از شبه جزیره عربستان به سمت نوار جنوبی کشورمان آغاز خواهد شد.

رئیس سازمان حفظ نباتات بر اهمیت فعال کردن شبکه‌های مراقبت و پیش‌آگاهی و ردیابی تاکید و اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای پایش و مبارزه بهنگام با این آفت بر لزوم اجرای موارد زیر تاکید می‌شود. به منظور پیگیری ردیابی و پیشرفت مطلوب عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرایی سریعاً نسبت به تشکیل جلسات منظم و هفتگی ستاد ملخ صحرایی استان با دستور کار مدیریت ملخ صحرایی اقدام و خلاصه صورتجلسات مصوبات و نتایج اقدامات انجام شده را به سازمان حفظ نباتات کشور و دفتر وزارتی ارسال کنند.

وی با تاکید بر استفاده از کلیه امکانات اجرایی استانی جهت آمادگی مبارزه با ملخ صحرایی اظهار داشت: کلیه امکانات اجرایی استان به همراه نیرو‌های کارآمد و با تجربه را با در نظر گرفتن سطوح آلوده و قابل مبارزه بسیج و در راستای کنترل بهینه و موثر آفت بکار گرفته شوند و مسئولان ذی‌ربط در آن سازمان و مدیریت شهرستان‌ها نسبت به تامین امکانات و اعتبارات لازم از استانداری و فرمانداری مربوطه اقدام کنند. از امکانات سمپاش و خودروی صحرایی سازمان جنگل‌ها و مراتع در استان خود در صورت لزوم استفاده کنند در صورت گسترش آلودگی آفت در سطح استان لازم است با استفاده از تمامی ظرفیت‌های سایر دستگاه‌های موجود در استان و در صورت لزوم نیرو‌های نظامی و انتظامی سپاه ارتش و بسیج جهت مبارزه با ملخ صحرایی اقدام شود.
 
بیشتر بخوانید:
استقرار ۱۰۰ واحد قرنطینه کشاورزی در مرز‌ها/ خروج۱۰۰ قلم سَم پرخطر از چرخه مصرف/ کنترل سالانه ۳۰ میلیون تُن محصولات کشاورزی

این مسئول در پایان رعایت دستورالعمل فنی اجرایی مبارزه با ملخ صحرایی ارسالی از سازمان حفظ نباتات کشور در کلیه مراحل مبارزه را لازم‌الاجرا دانست و تصریح کرد: مسئولیت اجرایی و مدیریت و کنترل آفت مذکور در استان به عهده رئیس سازمان استان و در شهرستان‌ها به عهده مدیر مربوطه و مسئولیت تمام موارد فنی عملیات مبارزه به عهده مدیر حفظ نباتات استان است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *