صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قناعتی: به نیرو‌های رسمی باشگاه‌های بدنسازی وام تعلق می‌گیرد/ ضرر ۳ هزار میلیارد تومانی باشگاه‌ها در ایام کرونا

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶:۰۷
کد خبر: ۷۰۰۵۵۹
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
رییس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان تهران گفت: مربیان باید آنچه را که در حوزه ورزش فراگرفته‌اند را آموزش دهند و نباید از فضای مجازی برای منافع شخصی و سوء استفاده از مدرک استفاده کنند.
- ابوالفضل قناعتی در نشستی که با حضور خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به ضرر مالی هنگفتی که باشگاه‌های بدنسازی و مجموعه‌های مرتبط با این رشته ورزشی دیده‌اند، اظهار داشت: متاسفانه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و این رشته در ایران مظلوم واقع شده‌اند. خوشبختانه در سال اخیر فعالیت‌های خیلی خوب و چشمگیری در فضای مجازی انجام شده که توانسته کمی از زیان مالی باشگاه‌ها و مربیان را جبران کند. به نظرم صدا و سیما باید توجه ویژه‌ای به رشته پرورش اندام داشته باشد، زیرا زمانی که مسابقات شنا از تلویزیون پخش می‌شود، پس امکان اینکه برخی از رشته‌های بدنسازی مانند فیزیک، مچ اندازی و لیفت هم از رسانه ملی پخش شود، وجود دارد.
 
وی درمورد برگزاری لیگ و مسابقات استانی خاطرنشان کرد: در رشته بدنسازی مسابقاتی تحت عنوان لیگ نداریم، زیرا در اوج نگه داشتن آمادگی بدنی ورزشکاران این رشته آن هم در طول سال کار غیرممکنی است. در سطح استان تهران در طول سال دو مسابقه برگزار می‌کنیم. در ابتدا مسابقاتی در سطح مناطق و حوزه‌های استان برگزار می‌شود و سپس نفرات برتر این مسابقات در یک رقابت برای معرفی برترین‌های استان و معرفی به مسابقات کشوری به رقابت می‌پردازند. در مسابقات کشوری ۶۰ تا ۷۰ درصد مدال آوران از استان تهران هستند و حتی در اعزام‌های خارجی نیز بیش از ۶۰ درصد اعضای تشکیل دهنده تیم‌ها متعلق به استان تهران هستند. البته در نظر داشتیم برای رشته فیزیک لیگ برگزار کنیم که متاسفانه کرونا اجازه برگزاری نداد.

رییس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان تهران با اشاره به آسیب مالی هنگفتی که باشگاه‌های ورزشی در ایام کرونا دیده‌اند، گفت: باشگاه‌های ورزشی در زمان اوج گیری کرونا، جزو اصناف پرخطر و رده ۳ قرار گرفت که باید تعطیل می‌شدند. در تهران نزدیک به ۴۰۰۰ باشگاه بدنسازی داریم و اگر درآمد متوسط باشگاه‌ها را در ماه ۵۰ میلیون تومان در نظر بگیریم و این عدد را در ۱۰ ماهی که باشگاه‌ها تعطیل بودند، ضرب کنیم می‌بینیم که باشگاه‌ها چیزی حدود ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان ضرر مالی دیده‌اند. همچنین نزدیک به ۲۰۰۰ مربی در این رشته در استان تهران فعالیت دارند و این افراد نیز تقریبا کارشان را از دست داده بودند. خوشبختانه با افول کرونا امکان بازگشایی باشگاه‌‌ها میسر شد هرچند که فعلا باشگاه‌ها با ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیتشان کار می‌کنند.

قناعتی درمورد حمایت‌های وزارت ورزش و فدراسیون بدنسازی از باشگاه‌های آسیب دیده، گفت: در همین ایام کرونا طرح‌های مختلفی را ارائه کردیم. درحال حاضر نیرو‌های کاری که در استخدامشان در باشگاه‌های بدنسازی براساس ضوابط قانون کار باشد می‌توانند وام ۱۶ میلیون تومانی را اخذ کنند. البته باتوجه به اینکه تعداد افرادی که واجد شرایط باشند کم بوده، تاکنون کمتر از ۱۰۰ باشگاه برای استفاده از وام اقدام کرده‌اند. همچنین وزارت ورزش از مجموعه‌های ورزشی که وابسته به سازمان‌های دولتی بوده‌اند چند ماهی اجاره نگرفته تا این مجموعه‌ها با مشکل مواجه نشوند.

وی درخصوص بازرسی از باشگاه‌های متخلف و نظارت بر استفاده از مکمل‌های غیرمجاز اظهار کرد: اگر بگویم کنترل صد درصدی داریم شاید دروغ گفته باشم، اما تمام توانمان را به کار گرفته‌ایم که موارد غیرقانونی و غیراخلاقی در باشگاه‌ها را به حداقل برسانیم. در این خصوص تعاملی بسیار خوبی با مهدی غفاری، رییس کمیته بازرسی این رشته داریم و او هم، چون باشگاه‌دار و ورزشکار این رشته بوده با جدیت پیگیر نظارت و برخورد با باشگاه‌های متخلف است و در چند وقت اخیر هم فعالیت خوبی در این خصوص داشته‌ایم. همچنین با حمایت اداره کل ورزش و جوانان تهران و دستور نصرالله پریچهره قرار است نظارت‌ها بیشتر شود و اداره کل ورزش تهران از ما خواسته نام ۲۰ نفر را در بخش بانوان و آقایان به عنوان بازرس معرفی کنیم تا کارت‌هایی خاص برای این بازرسان طراحی شود که بازرسان بتوانند با نفوذ بیشتری وظایفشان را انجام دهند.

قناعتی درپایان درباره انتشار برخی تصاویر و کلیپ‌های غیراخلاقی و خلاف عفت عمومی جامعه علی‌الخصوص از سوی مربیان زنی که دارای مجوز مربیگیری هستند، گفت: ما نظارت ویژه‌ای در این حوزه داریم و باید تاکید کنم برخی مربیان زن  و مرد را نیز به دلیل برخی تخلفات و انتشار تصاویری خلاف شرع و موازین جمهوری اسلامی، جریمه و محروم کرده‌ایم. به تمامی مربیانی که با زحمت زیاد مدرک می‌گیرند اعلام می‌کنم که مربیان باید آنچه را که در حوزه ورزش فراگرفته‌اند آموزش دهند و نباید از فضای مجازی برای منافع شخصی و سوء استفاده از مدرک استفاده کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *