بیعت نیروی هوایی با امام خمینی (ره)؛ آخرین میخ بر تابوت رژیم پهلوی
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: نیروی هوایی ارتش با رژه در مقابل بنیان گذار انقلاب برای اولین بار ایشان را فرمانده کل قوا خطاب کردند و با این حماسه ستون فقرات رژیم شاهنشاهی را درهم شکستند.
- بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی به مناسبت بزرگداشت حماسه ۱۹ بهمن روز نیروی هوایی ارتش، در جمع کارکنان نیروی هوافضای سپاه بیان داشت: کارکنان نیروی هوایی ارتش مصداق روشنی از انقلابیون قبل از انقلاب و فجرآفرینان قبل از پیروزی نهاییاند و کار بزرگی کردند. کارکنان نیروی هوایی زمانی با امام بیعت کردند که هنوز رژیم طاغوت از هم نپاشیده بود و گارد شاهنشاهی و ساواک و نیروهای وفادار به شاه حضور داشتند و میتوانستند برای این نیروها مشکل به وجود بیاوردند، اما نیروی هوایی با جانفشانی در راه انقلاب با امام بیعت کردند.
محمدحسنی، روند شکل گیری این حماسه را تشریح کرد و گفت: ۱۷ و ۱۸ بهمن ۵۷ یک تعداد اعلامیه در خانههای سازمانی نیروی هوایی پخش شد با این عنوان ۱۹ بهمن قرار ما ۶ صبح خیابان ایران و اعلامیه در سطح وسیعی پخش شد. ساواک پس از اطلاع از بیانیه ضمن تهدید شدیدالحن به همه نیروها دستور داد مراقب تحرکات نیروی هوایی باشند و به کارکنان نیروی هوایی هشدار برخورد سخت داد؛ از طرفی اعلام کرده بود ۲۰ بهمن برای حمایت از رژیم پهلوی کارکنان ارتش در میدان بهارستان اجتماع کنند.
وی ادامه داد: اما روز موعد فرا رسید و ۱۰ صبح همه کسانی که قرار گذاشته بودند با داشتن کارت شناسایی که نشانگر شهادت طلبی و از جان گذشتگی در راه انقلاب و امام بود در محضر امام حاضر شدند و بعضا پارچههایی هم با عنوان از طاغوت گسستیم به ملت پیوستیم همراه داشتند. این حرکت بسیار برای رژیم دردناک بود و ستون فقرات رژیم طاغوتی با این بیعت شکست و آخرین میخ بر تابوت پهلوی زده شد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ضمن اشاره به رژه نیروی هوایی در مقابل امام خمینی (ره)، تصریح کرد: این نیروی انقلابی اولین بار امام را عنوان فرمانده کل قوا خطاب کردند و امام در این دیدار به آنها گفت: «شما سربازان امام زمان هستید».
نماینده ولی فقیه در ارتش علل گرایش نیروی هوایی به امام خمینی (ره) را برشمرد و بیان کرد: عامل نخست پیوند عمیق نیروی هوایی و ارتش قبل از انقلاب با امام و امت و مکتب و مرجعیت بود، عامل دوم واکنش ارتش به برخوردهای تحقیر آمیز مستشاران آمریکایی بود و عامل سوم سیاست راهبرد گل در برابر گلوله بود که امام آن را جذب سربازان ترسیم کرده بودند.
محمدحسنی با بیان اینکه معادلات رژیم کاملا به هم خورد، چون بر روی نیروی هوایی حساب ویژه باز کرده بود، اظهار داشت: تسریع در پیوستن دیگر نظامیها به انقلاب و خط شکن شدن نیروی هوایی و الگو شدن این نیروی الهی برای نسلهای بعد، از مهمترین دستاوردهای این بیعت تاریخی است.
- بیشتربخوانید:
- نقش سپهسالار جبهه مقاومت در خنثیسازی طرح تجزیه غرب آسیا
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *