صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا و وضعیت وخیم مهاجران بازداشتی در آمریکا

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۹۹۸۳۶
تاکنون گزارش‌های بسیاری از رعایت نشدن بهداشت و نقض حقوق بشر در بازداشتگاه‌های مهاجران در آمریکا در طول شیوع کووید-۱۹ منتشر شده است.

- سوء استفاده جسمی و روانی و مراقبت‌های پزشکی ناکافی مدت‎هاست که در بازداشتگاه‌های مهاجران آمریکا گزارش شده است، جایی که شیوع بیماری‌هایی عفونی مانند کووید-۱۹ بسیار بالا و مدیریت آن ضعیف است.

به گزارش پایگاه «پزشکان حقوق بشر»، در سال ۲۰۲۰، با شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ در آمریکا مشخص شد که ادامه بی توجهی اداره مهاجران و گمرک آمریکا، همراه با گسترش بازداشت مهاجران در این کشور، احتمالا منجر به یک فاجعه بهداشت عمومی خواهد شد.

با توجه به عدم وجود داده‌های شفاف و خطرات شدید بهداشتی در محیط‌های مختلف ناشی از بیماری همه گیر، کارکنان سازمان پزشکان حقوق بشر و دانشکده پزشکی هاروارد و دانشجویان به دنبال مستند کردن شرایط تجربه شده توسط افرادی هستند که اخیرا از بازداشتگاه‌های مهاجران آمریکا آزاد شده اند.

از ۱۳ ژوئن تا ۳ اکتبر ۲۰۲۰، این گروه تحقیقاتی ۵۰ مصاحبه از مهاجرانی که قبلا توسط اداره مهاجران و گمرک آمریکا بازداشت شده بودند را با استفاده از یک پرسشنامه استاندارد پوشش داده شده انجام داده است.

۵۰ شرکت کننده در این مصاحبه در ۲۲ بازداشتگاه مختلف و در ۱۲ ایالت مختلف بازداشت شدند.

به طور کلی، ۵۲ درصد از مصاحبه شوندگان حداقل یک بیماری را گزارش کرده اند که در صورت ابتلا به ویروس کووید-۱۹، آنها را در معرض خطر بالایی قرار می‌دهد.

اطلاعات گزارش شده توسط مصاحبه شوندگان نقایص قابل توجهی در زمینه مقابله با ویروس کووید-۱۹ در بازداشتگاه‌های مهاجران را برجسته می‌کند.

تلاش کارکنان این مراکز برای آگاهی دادن به زندانی‌ها در مورد کووید-۱۹ محدود و متناقض بوده است.

اکثریت قریب به اتفاق پاسخ دهندگان (۸۵ درصد) برای اولین بار در مورد کووید-۱۹ در بازداشت، با مشاهده اخبار در تلویزیون مطلع شدند، در حالی که کارکنان این مراکز در برخی از موارد تلاش می‌کردند کووید-۱۹ را کم اهمیت جلوه دهند و به طور فعال مانع از یادگیری افراد در مورد این ویروس می‌شدند.

تقریبا تمام مصاحبه شونده‌ها اعلام کرده اند که در این مراکز بازداشتی توانایی حفظ فاصله اجتماعی را نداشته اند.

این افراد همچنین گفته اند که افرادی که به این بازداشتگاه‌ها منتقل می‌شدند قرنطینه نمی‌شدند و همان زمان در میان بازداشت شدگان دیگر جای می‌گرفته اند.

۴۲ درصد از این افراد گفته اند که در زمانی که در بازداشت به سر می‌برده اند در بسیاری از مواقع حتی به صابون هم دسترسی نداشته اند؛ این افراد همچنین عنوان کرده اند که از آب مشترک برای نظافت استفاده می‌کرده اند.

۸۲ درصد از این افراد عنوان کرده اند که هیچگاه به مواد ضدعفونی کننده دسترسی نداشته اند؛ اکثریت قریب به اتفاق (۸۳ درصد) گزارش داده اند که بازداشت شدگان خود بخش‌های مشترک را نظافت می‌کرده اند.

۲۱ نفر از هر ۵۰ نفر مصاحبه شده (۴۲ درصد) علایم کووید-۱۹ مانند تب، سرفه، درد‌های عضلانی و از دست دادن بویایی را در طی شیوع ویروس کرونا تجربه کرده اند.

بر اساس گزارش ها، تنها ۱۷ درصد از بازداشت شده‌هایی که علایم کرونایی خود را اعلام کرده بودند از جمع جدا شده و قرنطینه شده بودند.

بر اساس آمار‌ها تا ۴ ژانویه (۱۵ دی)، ۱۶ هزار و ۳۷ نفر در بازداشتگاه‌های اداره مهاجران و گمرک آمریکا زندانی بودند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *