صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حرکت در سیره و سلوک امام (ره) مهمترین پیام مکتب انقلاب است

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲:۰۰
کد خبر: ۶۹۹۴۶۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: مهمترین پیام مکتب امام، انقلاب و شهید سلیمانی حرکت در سیره و سلوک این بزرگواران است و بی گمان جانفشانی‌های امثال شهید سلیمانی کشور و انقلاب را در مسیر تعالی به پیش می‌برد.
- عباس مسجدی در مراسمی که صبح امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا و گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد، با تبریک این دو مناسبت افزود: انقلاب حضرت امام (ره) بر پایه و اساس دو اصل شریعت اسلامی و دین و مردمسالاری مبنی بر شریعت اسلامی بود و همین اصول انقلاب را به پیروزی رساند.

وی تصریح کرد: حضرت امام (ره) انقلاب را به پیروزی رساند و به مردم هدیه کرد و امروز نیز این انقلاب به دست انسانی وارسته، رهبر معظم انقلاب سپرده شده و با وجود تمام خصومت‌ها و دشمنی ها، پرقدرت‌تر از همیشه به پیش می‌رود.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور همچنین با اشاره به باور‌های معمار بزرگ انقلاب در مسیر پیروزی انقلاب، اظهار داشت: باور امام (ره) به خدا، مردم و نیز خودباوری، زمینه ساز پیروزی انقلاب و لبیک مردم به ایشان بود. آنچنان که شاهد بودیم مردم بزرگوار ایران در پی همین لبیک، جوانان خود را تقدیم انقلاب و کشور کردند و به جبهه‌های جنگ فرستادند.

 مسجدی با بیان اینکه کسی که به خدا و مردم اعتقاد داشته باشد حتما به خودباوری هم رسیده است، اظهار داشت: در مکتب تشیع و اسلام افرادی تربیت می‌شوند که مانند شهید سلیمانی جان خود را فدای کشور و مردم می‌کنند و بسیارند افرادی مانند شهید سلیمانی که گمنام به مردم خدمت می‌کنند.
 
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با حرکت در مسیر مکتب امام و سربازی در رکاب مقام معظم رهبری شاهد برافراشته‌تر شدن پرچم امیرالمومنین (ع) در ایران و جهان باشیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *