صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ادامه تاسف هنرمندان جشنواره ٣٩ براى على انصاريان/اوجی: خبر ابتلایم به کرونا را تکذیب می‌کنم

۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳:۴۵
کد خبر: ۶۹۹۱۶۳
نشست خبری فیلم سینمایی «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران با حضور عوامل این فیلم و اجرای «محمدرضا مقدسیان» برگزار شد.

- نشست خبری فیلم سینمایی «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران با حضور عوامل این فیلم و اجرای «محمدرضا مقدسیان» برگزار شد. 

علی اوجی چندی روزی است که گریه امانمان را بریده است، علی انصاریان رفیق صمیمی همه ما بود، من خواهش می کنم که یک دقیقه برای این عزیز سکوت کنیم. شایعه شده بود که من کرونا دارم منتها این شایعه را تکذیب می کنم و هر شایعه ای که درست شده بود می تواند اینجا پایان پیدا کند.

وی در همین راستا ادامه داد: حمیدرضا آذرنگ در ابتدا خودش می خواست فیلم را بازی کنم منتها من موافق نبودم، تا جایی که قهر کردیم و پروژه منتفی شد تا اینکه دوباره توسط عبدالله اسکندری و محسن تنابنده برای تهیه کنندگی اثر دعوت شدم و تصمیم به تولید اثر گرفتیم. این فیلم به دلیل شیوع بیماری کرونا تماما در تهران ساخته شد. 

اوجی ادامه داد: در میانه های راه محسن تنابنده کرونا گرفت، ما کار را تعطیل کردیم و باز تولید را شروع کردیم، تنها سختی کار ما در این مسیر همین بود. 

آذرنگ درباره هدف خود از ساخت این فیلم افزود: ترجیح می‌دهم به خود فیلم رجعت کنیم، من اینکه بخواهم چیزی را توصیف کنم را غلط می دانم، این قصه یک زمانی در آبادان اتفاق افتاده است، روز اول جنگ ایران و عراق چنین اتفاقی افتاد منتها کشته ای نداد و من این اتفاق را بستر خیال پردازی خودم می دانم.

وی در همین رابطه ادامه داد: متاسفانه تئاتر در کشور تنها به سی روز ختم می شود، کل مخاطبان یک تئاتر به چهار هزار نفر هم نمی رسد. خیلی از بچه های تئاتری دوست دارند اثرشان با میزان مخاطب بیشتری قسمت شود، قصه جنگ قصه کهنه ای نیست و روز به روز با وجوه نکبت بار جنگ زندگی می کنیم، متاسفانه زیاده خواهی های انسانی مدام به جنگ می رسد و من ترجیح دادم که فیلم را بسازم. 

فاطمه معتمدآریا در ابتدای صحبت های خود گفت: متاسفم از اینکه دو بزرگوار، دو پهلوان و دو انسان را از دست دادیم، شاید اگر من می مردم تا این حد مردم ناراحت نمی شدند. سابقه تئاتری من با آذرنگ و همچنین سابقه همبازی شدن در آباجان باعث شد تا این کار را قبول کنم. 

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2965659_244.mp4"]

وی در همین رابطه ادامه داد: من در این کار سختی‌های فراوانی کشیدم، نگاه فیلم خانواده است، برای من فکر کردن به جایزه و سیمرغ شوخی است و بیشتر دوست دارم اثر دیده شود. 

آذرنگ ادامه داد: معتمدآریا با وجود فراز و نشیب های فراوان یک سال و نیم همراه این کار ماند، گاهی می گویند بازیگری شغل سختی است، شاید جواب درستی به آن داده نشده است، ممکن است یک بازیگر عزیزترین کس خود را از دست داده باشد و بخواهد در فیلمی حاضر شود که کمدی باشد. معتمدآریا برای این فیلم تولد نوه خود را از دست داد. وی از دیدن نوه خود محروم شد و من بی نهایت تشکر می کنم از زحمتی که برای این کار کشید. 

وی درباره اولین تجربه کارگردانی سینما افزود: من کارگردانی تئاتر انجام داده بودم و می دانستم که کارگردانی سینما کار سختی است اما حقیقتا نمی دانستم که این حجم از رنج و سخت کوشی را با هم می خواهد.

سهیل دانش اشراقی درباره ساخت این فیلم گفت: ما نزدیک به یک سال و نیم درگیر پروژه باشیم، از ابتدا قرار بود که بخش داخلی ساخته شود، به واسطه کرونا حتی یک پلان را در شهر آبادان نگرفتیم، تمامی ساختمان و هر چه که در فیلم می بینید ساخته شده است، من یکی از بی نظیرترین تجربه های زندگی ام را در این فیلم در کنار مسعود سلامی داشته ام. 

اوجی درباره صدای موشک در فیلم اضافه کرد: در ابتدا می خواستیم به مورگان فریمن صدا را بسپاریم اما پیدایش نکردیم و در نهایت سهیل دانش اشراقی صدای موشک را بازی کرد. 

هیراد آذرنگ درباره حضور در این فیلم اضافه کرد: من از پانزده سالگی در خوزستان تئاتر کار کردم، همیشه می گویم که بهترین افتخار من در زندگی پسر حمیدرضا آذرنگ بودن است. 

معتمدآریا ادامه داد: به نظر من جای به آینده فکر کردن باید زیبایی های لحظه و حال فکر کنیم، مهم است که قدر امروزمان را بدانیم. 

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *