صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران انسانی در یمن؛ کرونا و تلاش برای زنده ماندن

۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۹۸۸۶۴
گزارش‎های جدید شان می‎دهند که شیوع کرونا در یمن مشکلی دیگر بر روی مشکلات و بحران های این کشور است.

-  «فابریزیو کاربونی»، مدیر منطقه‌ ای کمیته صلیب سرخ جهانی، می‎گوید «در نبرد مردم یمن برای زنده ماندن در یک بحران انسانی که در حال تشدید است، ویروس کرونا آخرین نگرانی برای یمنی‌هاست.»

به گزارش نشنال نیوز، افرادی که در خطرناکترین مناطق یمن زندگی می‌کنند، مانند اردوگاه‌ های پناهندگان و مناطق درگیری، نگرانی‌های شدیدتری نسبت به ویروسی دارند که باعث کشته شدن بیش از ۲ میلیون نفر در سراسر جهان شده است.

به گفته مدیر منطقه‌ای کمیته صلیب سرخ جهانی، «کووید-۱۹ اولویت شماره یک مردم یمن نیست؛ اولویت مردم در این کشور زنده ماندن است.»

یمن در پی حملات ائتلاف متجاوز سعودی با بدترین بحران انسانی در جهان روبرو است، زیرا جنگ، گرسنگی و کاهش کمک‌های جهانی، زندگی روزمره مردم یمن را تقریبا غیرممکن کرده است.

جنگی که از سال ۲۰۱۵ آغاز شد، سیستم بهداشت و درمان یمن را از بین برده و آن را در مقابله با همه گیری ویروس کرونا یا بیماری‌های دیگر ناتوان کرده است.

نزدیک به ۲ میلیون کودک یمنی به شدت دچار سوء تغذیه هستند و پیش از شیوع ویروس کرونا این کشور با بیماری‌هایی مانند تب دانگ، مالاریا و وبا دست و پنجه نرم می‌کرد.

«کاربونی»، می‎گوید «این مربوط به سلامتی نیست، بلکه ظرفیت زنده ماندن در این نوع محیط‌ های تیره است.»

تاثیرهای مخرب جنگ‌ به اقتصاد یمن آسیب می‌رساند و باعث می‌شود مردم نتوانند به اندازه کافی غذا بخورند یا به خدمات بهداشتی، آب تمیز و بهداشتی دسترسی داشته باشند.

این مقام کمیته صلیب سرخ، اظهار داشت «من ۱۰ روز پیش در یمن بودم و فقط مردم را در خیابان تماشا می‌کردم؛ با تماشای مردم شما می‌فهمید که این افراد از سلامتی خوبی برخوردار نیستند؛ شما نیازی به ارزیابی پیشرفته ندارید تا بدانید مردم یمن چگونه در سختی هستند، فقط باید تماشا کنید؛ شما می‌بینید که بچه‌ ها به مدرسه می‌روند و بسیاری از آنها بسیار لاغر هستند.»

وضعیت امروزه یمن یکی از تبعات آغاز جنگ از سال ۲۰۱۵ در این کشور است.

کمیته بین المللی صلیب سرخ بار‌ها خواستار کمک به ۲۴ میلیون یمنی نیازمند کمک شده است.

این در حالی است که حدود ۸۰ درصد جمعیت یمن برای زنده ماندن به کمک‎های خارجی وابسته و میلیون‌ها نفر در آستانه گرسنگی هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *