صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هزینه‌های سمپاد از کجا تامین می‌شود؟

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰:۰۳
کد خبر: ۶۹۸۵۱۹
رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: مدارس سمپاد هیچ کمکی از آموزش و پرورش دریافت نمی‌کند، کمک آموزش و پرورش فقط منحصر به ساختمان و بخشی از نیروی آموزشی و معلم که آموزش و پرورش خود هزینه‌های این بخش را متحول می‌شود.
الهام یاوری، رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان در گفتگو با میزان در خصوص میزان شهریه مدارس سمپاد گفت: شهریه مدارس سمپاد طبق مصوبات از مرکز به این مدارس ابلاغ می‌شود و کمک آموزش و پرورش فقط منحصر به ساختمان و بخشی از نیروی آموزشی و معلم که آموزش و پرورش خود هزینه‌های این بخش را متحول می‌شود. ولی بقیه هزینه‌ها حقوق معلمان، تهیه وسایل آموزشی و دیگر هزینه‌های جانبی را خود خانواده‌ها پرداخت می‌کنند.

وی ادامه داد: در واقع ساعت‌های اضافی خارج از ساعت‌های تعیین شده آموزش و پرورش را هم خود خانواده‌ها متحول می‌شوند؛ و میزان شهریه و حق و ثبت پرداختی این مدارس نصف مدارس غیر انتفاعی هر منطقه تصویب شده است و براساس مناطق حق و ثبت هر منطقه از طرف خانواده‌ها پرداخت می‌شود. حق و ثبت مدارس سمپاد مقدار مناسبی را که تعیین شده است برای همه دانش آموزان این مقدار هم یکسان نیست.

یاوری افزود: در واقع مدیران مدارس مجازند و تشویق می‌شوند که از دانش آموزانی که به هر دلیلی توانایی پرداخت شهریه را ندارند مبالغ کمتری را دریافت کنند و یا حتی در مواردی دانش آموزانی هستند که بدون پرداخت شهریه در مدارس سمپاد به تحصیل پرداخته اند. باید برای مدارس سمپاد برنامه ریزی کرد که در موارد مشاهده دانش آموز با استعدادی که توانایی پرداخت شهریه را ندارد بدون دغدغه با بالاترین امکانات به تحصیل در این مدارس ادامه دهد.

یاوری مطرح کرد: مدارس سمپاد به دنبال جذب دانش آموزان است بدون دغدغه مالی به دنبال کسب علم و شکوفایی استعداد‌های این دانش آموزان و کاهش هزینه‌های مالی را به اسانی حل کنیم. در حال حاضر هم شهریه مدارس سمپاد نسبت به مدارس غیر دولتی بسیار کمتر است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان با اشاره به جوان بودنِ سازمان متبوعش، گفت: یکی از طرح‌ها عمومی کردن مفاد درسی است که باید بازبینی شود و در اختیار تمام دانش آموزان قرار گیرد. مهارت علمی، برنامه‌های آموزشی و تربیتی و محتوا‌های مهارتی را در حوزه نرم افزار و هنر بصورت بسته‌های آموزشی در اختیار همه مدارس قرار دهیم. بخش دیگر از برنامه‌های مدارس سمپاد، تربیت نیروی انسانی است که بصورت متوازن و فراگیر صورت گیرد و رشته‌های متعددی نظیر هنر و ادبیات و سبک زندگی را در بر می‌گیرد. ما قصد داریم توازن در این حوزه‌ها را ارتقا ببخشیم.

بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *