صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فعالیت سه شیفته کارخانجات با وجود شرایط تحریمی کشور

۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹:۴۵
کد خبر: ۶۹۸۴۸۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اکثر محصولات تولید داخل کارخانجات در ۲ یا ۳ شیفت در حال فعالیت هستند، گفت: این فضا با وجود همه تحریم‌های ظالمانه دشمنان، امیدوارکننده است و باید تقویت شود.
- به نقل از شاتا، علیرضا رزم حسینی در نشست هماهنگی آغاز طرح ویژه بازرسی و نظارت در ایام پایانی سال و نورزوز ۱۴۰۰، با بیان این مطلب، افزود: از لحاظ تامین کالا‌های مورد نیاز مردم هیچ گونه مشکلی نداریم، کالا‌های مورد نیاز در گمرکات در حال ترخیص شدن است و ثبت سفارش نیز با تامین به موقع ارز انجام می‌شود.

با تأمین به موقع کالاها، احتکار به صرفه نیست

وی با بیان اینکه با تامین به موقع کالاها، سودجویان نباید به سمت احتکار کالا‌ها بروند، تصریح کرد: با این شرایط احتکار دیگر به صرفه نخواهد بود و سازمان تعزیرات حکومتی با هماهنگی سازمان حمایت و بازرسان سازمان‌های صمت استانی در این حوزه برای جلوگیری از تخلفات احتمالی وارد شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در اکثر محصولات تولید داخل کارخانجات در ۲ یا ۳ شیفت در حال فعالیت هستند، گفت: این فضا با وجود همه تحریم‌های ظالمانه دشمنان، امیدوارکننده است و باید تقویت شود.

تمرکز وزارت صمت بر افزایش تولید و عرضه برای تنظیم قیمت‌ها

رزم حسینی در ادامه بیان کرد: در حوزه خودرو، لوازم‌خانگی و برخی اقلام پوشاک به سمت قیمت‌های کاهنده و واقعی پیش می‌رویم و وزارت صنعت، معدن و تجارت بر روی افزایش تولید و عرضه در بازار برای تنظیم قیمت‌ها تمرکز کرده است.

وی همچنین اضافه کرد: تأمین به موقع کالا‌ها در حال انجام شدن است و در همین راستا توزیع کالا‌ها نیز باید به نحو خوب صورت گیرد که سازمان حمایت و بازرسان سازمان‌های صمت استانی این روند را به خصوص در فروشگاه‌های بزرگ باید رصد و پایش نمایند.

همکاری خوب وزارت صمت با صنوف و تشکل‌ها برای تنظیم بازار

وزیر صمت با اعلام اینکه از ظرفیت انجمن‌ها، تشکل‌ها و صنوف برای تنظیم بازار نیز استفاده می‌کنیم، گفت: همکاری خوبی میان وزارت صمت و صنوف و تشکل‌ها برای تنظیم بازار و توزیع عادلانه کالا‌ها وجود دارند.

رزم حسینی در این خصوص تأکید کرد: انجمن ها، تشکل ها، صنوف و بخش خصوصی باید خود درگیر کار قیمت‌گذاری، نظارت و کنترل بازار باشند که با تعامل‌های به وجود آمده این موضوع در حال انجام شدن است و تا مراحل خوبی نیز پیش رفته است.

نظارت مستمر در بازار برای تأمین معیشت مردم وجود دارد

وی با بیان اینکه بازار رها نشده است و مورد نظارت و کنترل مستمر می‌باشد، تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد که گرانفروشی و بی‌ثباتی قیمتها، مردم را در این شرایط سخت اقتصادی رنج دهد.

وزیر صمت همچنین با توجه به آغاز طرح ویژه بازرسی و نظارت در ایام پایانی سال و نوروز ۱۴۰۰ بیان کرد: موضوع نظارت و بازرسی‌ها به صورت فراگیر توسط سازمان حمایت و سازمان‌های صمت استانی اعمال می‌‎شود و این نظارت بر اساس برنامه زمانبندی شده است.

تمرکز نظارت‌ها بر روی انبار‌ها و بنکداران برای تنظیم بازار

رزم حسینی همچنین بر تمرکز نظارت‌ها و بازرسی‌ها روی انبار‌ها و بنکداران تاکید کرد و از رسانه‌ها و صدا و سیما خواست تا با حوزه تنظیم بازار همراهی نمایند.

وی در پایان با یادآوری شرایط ویژه تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و محدودیت‌های ناشی از کرونا، بیان کرد: با همه این شرایط برای تأمین کالا‌ها مشکلی نداشتیم و دولت موفق شد در این سال‌های سخت کشور را اداره نماید.

رسانه‌ها با انعکاس اقدامات، به امید آفرینی در جامعه کمک کنند

وزیر صمت تامین کالا‌های سراسر کشور در این شرایط سخت را اقدامی ارزشمند و قابل افتخار توصیف کرد و از رسانه‌ها خواست تا این اقدامات را برای امیدآفرینی به اطلاع مردم برساند.

گفتنی است که در این نشست، طرح ویژه بازرسی و نظارت در ایام پایانی سال و نورزوز ۱۴۰۰ آغاز شد و در ارتباط ویدیو کنفرانسی، استان‌های سراسر کشور به بیان مهمترین نقطه نظرات خود در حوزه تنظیم بهتر بازار پرداختند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *