ترفندهایی برای تهیه سالاد «تبوله»
سالاد «تبوله» یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن به کشور لبنان باز میگردد.
_ پارسی دی نوشت: سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای عربی معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان میباشد. این سالاد خوشمزه از کالری پایینی برخوردار است و به همین جهت برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و رژیم لاغری هستند بسیار مفید است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر سالاد تبوله تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقداری کمتر یا بیشتری سالاد تبوله تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
کالری سالاد تبوله: برای هر نفر بین ۵۰ تا ۷۰ کالری
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم سالاد تبوله
خیار ۱ عدد
بلغور یک دوم لیوان
پیازچه یک دوم لیوان
جعفری ۱٫۵ لیوان
آب جوش سه چهارم لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
بلغور یک دوم لیوان
پیازچه یک دوم لیوان
جعفری ۱٫۵ لیوان
آب جوش سه چهارم لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور تهیه
طرز تهیه سالاد تبوله
ابتدا بلغور را داخل یک کاسه میریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن میریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون میپوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.
سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را میشوییم و روی تخته ساطوری میکنیم و خیار را میشوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش میزنیم تا خیار به صورت مربعهای کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش میدهیم)؛ و گوجه فرنگیها را نیز میشوییم و ریز خرد میکنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر میداریم و آب اضافه آن را بیرون میریزیم و آبکش میکنیم و در ظرف سالاد خوری میریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه میکنیم؛ و مخلوط میکنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد میریزیم و نمک، فلفل سیاه، آبلیمو روی مواد میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست و طعم دار شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *