تهدید بازار نفت با شناسایی منابع انرژی جدید
کارشناس ارشد حوزه انرژی استفاده از هیدروژن و گداختههای هستهای به عنوان دو منبع انرژی جدید را تهدید جدی برای بی ارزش شدن نفت عنوان کرد.
سید مهدی حسینی در گفتوگو با میزان، با اشاره به احتمال کاهش تولید نفت شیل اظهار کرد: میزان تولید نفت شیل پیش از بیماری کرونا و کاهش قیمت به ۸ میلیون بشکه در روز رسیده بود و نفت تولیدی این بخش به دلیل درصدی بالای متان، سهم عمدهای در تخریب محیط زیست دارد، با توجه به وعده انتخاباتی بایدن در خصوص بازگشت به پیمان اقلیمی پاریس به نظر میرسد با تصمیمات رئیس جمهور آمریکا میزان تولید شیل کاهش یابد.
این کارشناس ارشد نفت تصریح کرد: این کاهش تولید میتواند شرکتهای خصوصی را برای سرمایه گذاری به ایران ترغیب کند و شرایط بازگشت ایران به بازارهای نفتی را تصریح کند.
وی با بیان اینکه رشد اقتصادی با عبور از بیماری کرونا شدت خواهد گرفت افزود: کشور چین به دلیل کنترل سریعتر بیماری کرونا، رشد اقتصادی ۲ درصدی را تجربه کرده این روند مثبت میتواند در سایر نقاط جهان با عبور از بیماری کرونا شکل گیرد.
حسینی ادامه داد: استفاده از انرژیهای نو در جهان رو به رشد است، اما در بهترین حالت ممکن طی۲۰ سال آینده سهمی حدود ۲۰ درصدی از سبد انرژی خواهند داشت و سوختهای فسیلی به دلیل سهم بالای آن اهمیت خود را حفظ خواهند کرد.
این کارشناس ارشد حوزه انرژی تصریح کرد: به همین منظور باید با افزایش تولید نفت، درآمدهای حاصله از آن را صرف زیرساختهای اقتصادی کشور کرد.
وی افزود: یکی از دلایلی که نسبت به افزایش تولید نفت تاکید دارم، احتمال بالای شناسایی یک منبع انرژی جدید است، که میتواند باعث بی ارزش شدن منابع نفتی شود.
حسینی اذعان کرد: برخلاف تمرکز رسانهها بر انرژیهای نو، انرژی هیدروژن به عنوان بالاترین منبع انرژی خواهد شد.
وی ادامه داد: بسیاری از کارشناسان حوزه انرژی اتمی از شکل جدید انرژی به نام گداخت هستهای نام میبرند، این اشکال جدید انرژی میتواند در آینده باعث بی ارزش شدن نفت در جهان شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *