صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جوسازی رسانه‌های غربی علیه واکسن کرونا ایرانی

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱:۵۷
کد خبر: ۶۹۸۱۰۸
تبلیغات منفی زیادی علیه واکسن‌های ایرانی کرونا در رسانه‌های خارجی و فضای مجازی صورت گرفت و اکنون علیه واکسن تولید روسیه جو سازی شدیدی آغاز شده و این در حالی است که واکسن‌های روسی امتحان خود را پس داده و بیش از ۲۰ کشور در جهان سفارش خرید این واکسن‌ها را داده‌اند و برخی کشور‌ها در مرحله تزریق آن هستند.

- جمهوری اسلامی ایران تنها کشور در منطقه است که توانسته به ساخت واکسن ویروس کرونا دست پیدا کند و این دستاورد بزرگی برای ایران است.

اگر به کشور‌های اطراف ایران بنگریم، تنها یک کشور شاید قابلیت آن را داشت تا در زمینه ساخت واکسن کرونا اقدام کند و آن هم ترکیه بود.

ایران در حالی توانست واکسن بیماری ویروس کرونا را تولید کند که از سوی کشور‌های غربی تحت تحریم است و حتی در برطرف کردن نیاز‌های درمانی و دارویی خود، آمریکا و اروپا کارشکنی کردند و اجازه ندادند حتی بخشی از این نیاز‌ها از خارج تأمین شود،، اما باور به توانمندی‌های داخلی باعث شد تا از این مرحله عبور کند و در تولیداتی که نیاز بیمارستان‌ها و بیماران است خودکفا شود. 

در بحث واکسن کرونا ضد و نقیض گویی‌های زیادی در دنیا وجود دارد. کشور‌های پیشرفته که مدعی ساخت واکسن شده‌اند، در بدترین شرایط کرونایی قرار دارند و حتی آمار مرگ و میر و مبتلایان آن‌ها بیشتر از کشور‌های کم برخوردار است.

در آمریکا واکسن فایزر و دیگر واکسن‌ها به خاطر عوارض خطرناک آن‌ها از چشم مردم افتاده است و حتی کادر درمان نیز مایل به تزریق این واکسن نیستند.

در انگلیس نیز واکسن مدرنا امتحان خود را خوب پس نداد و عوارض آن کمتر از عوارض واکسن فایزر آمریکایی نیست.
منطقه غرب آسیا و خلیج فارس دارای کشور‌های فقیر و غنی است.

افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه، یمن، لبنان و برخی دیگر از کشور‌ها برخوردار از شرایط مالی و علمی نیستند و انتظاری هم از آن‌ها در زمینه ساخت واکسن بیماری کرونا نمی‌رود.

اما در میان کشور‌های منطقه هستند رژیم‌هایی که ژست پیشرفت و توسعه به خود گرفته‌اند و برای برج و بارو‌های خود فخر فروشی می‌کنند، اما از داشتن دانش تولید واکسن محروم هستند و همه چیز آن‌ها به کشور‌های اروپایی و آمریکا وابسته است.

امارات، کویت، عربستان سعودی، عمان، بحرین و قطر کشور‌های ثرمایه داری هستند که برای رفع نیاز خود به واکسن و دیگر نیاز‌های درمانی بیماری کروناه صد در صد به واردات وابسته هستند و همین امر نشان دهنده عق ماندگی علمی آن‌ها با وجود شهر‌های به ظاهر پیشرفته و برج‌های سر به فلک کشیده است.

اکنون ایران در منطقه به خاطر ساخت واکسن اختصای کرونا سرآمد گشته و در میان چند کشور تولید کننده آن قرار گرفته است.

نتیجه خودباوری و مقاومت جمهوری اسلامی در مقابله با بیماری کرونا که همه دنیا را درگیر خود کرده، تولید واکسنی است که تا سال آینده به تولید انبوده خواهد رسید و نیاز کشور را در این زمین برطرف خواهد کرد و حتی زمینه صادرات آن را فراهم است.

تبلیغات منفی زیادی علیه واکسن‌های ایرانی کرونا در رسانه‌های خارجی و فضای مجازی صورت گرفت که جز این نیز انتظار نمی‌رفت، اما همین رسانه‌هایی که علیه واکسن ایرانی کرونا وارد عمل شده‌اند، هیچ اخبار و گزارشی علیه واکسن‌های تولید آمریکا و اروپا که با عوارض بد بروز پیدا کرده است، منتشر نکردند.

دشمنی در نوع رفتار رسانه‌ای برخی رسانه‌های خارجی و فضای مجازی به وضوح دیده می‌شود تا بتواند افکار عمومی داخلی را نسبت به این دستاورد بدبین کند.

با وجود بمباران شدید خبر‌های منفی که در ابتدا تأثیر مقطعی خود را گذاشت، اکنون دیدگاه‌ها نسبت به واکسن ایرانی تغییر کرده و به سمت اعتماد بیشتر پیش می‌رود.

اکنون علیه واکسن تولید روسیه نیز که برای پر کردن خلأ واکسن در کشور تا زمان تولید انبوه در ایران قرار است وارد کشور شود، جو سازی شدیدی آغاز شده است.

این در حالی است که واکسن‌های روسی امتحان خود را پس داده و بیش از ۲۰ کشور در جهان سفارش خرید این واکسن‌ها را داده‌اند و برخی کشور‌ها در مرحله تزریق آن هستند.

ایران تنها کشور خریدار واکسن اسپوتنیک روسیه نیست و باید به این نکته توجه داشت که مسئولین کشور نسبت به واکسن‌های خارجی حساس هستند و این حساسیت در جلوگیری از خرید واکسن آمریکایی و انگلیسی به اثبات رسید و نشان داد که تصمیم درستی در این زمینه گرفته شد.

عوارض فایزر و مدرنا بیشتر از تأثیر مثبتی است که پس از تزریق آشکار می‌شود. وضعیت کرونا در ایران از بسیاری کشور‌های دنیا به ویژه کشور‌های پیشرفته همچون اروپایی و آمریکایی بسیار مناسب‌تر و بهتر است.

با وجودی که در کشور‌های اروپایی محدودیت‌های زیادی اعمال شده، اما وضعیت نشان می‌دهد که همچنان تعداد جان باختگان و مبتلایان رو به افزایش است.

به همین خاطر است که مردم برخی شهر‌های کشور‌های اروپایی همچون هلند و دیگر کشور‌ها دست به اعتراض زده و به خیابان‌ها آمدند و با پلیس درگیر شدند.

آن‌ها می‌گویند با وجود محدودیت‌های زیادی که اعمال شده است و باعث مختل شدن روند کاری و زندگی مردم شده، چرا ویروس کرونا گسترش یافته و آمار مرگ و میر و مبتلایان رو به افزایش است؟

در کنار این شرایط برخی کشور‌های اروپایی اقدام به استفاده از واکسن کرده‌اند، اما تأثیر آن دیده نمی‌شود. در هر صورت در این شرایط، باید از دانشمندان کشورمان به خاطر تولید واکسن کرونا سپاسگزار بود و حمایت کرد.

هر واکنش منفی و نابخردانه از سوی هر شخصیت داخلی و رسانه‌ها نسبت به توانمندی داخلی باعث سرخوردگی و احساس ضعف در کادر درمان و دانشمندان کشورمان خواهد شد که چنین اتفاقی خواست دشمنان جمهوری اسلامی ایران است.

انقلاب اسلامی در چهل و دومین سالگرد پیروزی خود بالنده و مقتدر، چون کوه استوار به راه خود ادامه می‌دهد و به پیشرفت‌هایی دست پیدا کرده و خواهد کرد که جهان را شگفت زده کرده و خواهد نمود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *