صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه لوکوم نارنگی

۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۸۰۳۵
لوکوم یا لوقمای ترکی همان راحت الحلقوم میوه‌ای خودمان است که در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف به عنوان یک دسر دلچسب معمولا با چای و قهوه سرو می‌شود.

- آشپزکده نوشت: شاید قبلا انواع مختلف لوکوم میوه‌ای مثل لوکوم زنجبیل و پسته، لوکوم انار، لوکوم پرتقال و لوکوم هویج را آموزش دیده باشید، ولی این بار ما می‌خواهیم طرز تهیه لوکوم نارنگی را مرور و کمک کنیم که با درست کردن آن در خانه، هم سرگرم شوید و هم از خوردن یک دسر خوشمزه، لذت ببرید. خیالتان راحت باشد؛ درست کردن این دسر مثل باسلوق ایرانی، اصلا وقتگیر نیست. در ضمن مواد اولیه آن هم ارزان و در دسترس است. تا فصل زمستان تمام نشده است، دست به کار شوید و با آب نارنگی این دسر را درست کنید. البته که در فصل تابستان هم می‌توانید آب نارنگی را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپر مارکت‌ها تهیه کنید، ولی حتما خودتان هم می‌دانید که آب نارنگی تازه، یک چیز دیگر است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه لوکوم نارنگی

مواد لازم

آب نارنگی: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق مرباخوری

وانیل: ۵ گرم

پودر نارگیل و پسته: به میزان لازم (برای تزیین)

طرز تهیه لوکوم نارنگی

این دستور تهیه در واقع یک طرز تهیه باسلوق میوه‌ای با آب میوه نارنگی است که ترک‌ها به آن لوکوم می‌گویند. اگر نارنگی تازه دارید که چه بهتر، آب آن‌ها را بگیرید، در غیر این صورت از ۲ لیوان آب نارنگی آماده استفاده کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در آن، نشاسته، شکر و آب نارنگی بریزید و به هم بزنید تا همه با هم حل شوند. گلوله‌های نشاسته را باز کنید. اجازه دهید آب نارنگی بجوشد و غلیظ شود. سپس حرارت را قطع کنید. کره و وانیل را اضافه کنید تا با گرمای مواد داخل قابلمه ذوب شوند.

یک ظرف پیرکس یا شیشه‌ای بردارید. ترجیحا شکل مربع یا مستطیلی داشته باشد تا موقع برش زدن لوکوم‌ها زیباتر شوند. آن را خیس کنید و آب اضافی را بیرون بریزید، ولی آن را کاملا خشک نکنید. این کار باعث می‌شود لوکوم خیلی راحت‌تر از ظرف خارج شود. مواد آماده شده لوکوم نارنگی را به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید. می‌توانید آن را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

فوت و فن‌های طرز تهیه لوکوم نارنگی

*اگر ترشی نارنگی‌ها زیاد است می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید. از طرفی می‌توانید لوکوم‌هایتان را کمی ترش‌تر درست کنید. میزان ترشی و شیرینی لوکوم‌ها به سلیقه خودتان بستگی دارد.

*در طرز تهیه لوکوم نارنگی می‌توانید از مغز‌های مختلف استفاده کنید. در بهترین حالت از چهار مغز استفاده می‌شود، ولی می‌توانید از یک مغز هم استفاده کنید.

*می‌توانید بعد از آماده شدن لوکوم‌ها، از پودر قند هم برای تزیین استفاده کنید. حتما از پودر قند یا پودر نارگیل استفاده کنید، چون باعث می‌شود لوکوم‌هایی که بعد از برش، روی همدیگر قرار می‌گیرند، به هم نچسبند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *