صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون پارلمانی روحانی: هیچ‌گاه چند صدایی را نزاع و تعارض نمی‌دانیم

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳:۵۳
کد خبر: ۶۹۷۷۳۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه هیچ گاه چند صدایی را نزاع و تعارض نمی‌دانیم، گفت: آنچه مهم است اینکه گفت‌وگو‌ها آن قدر ادامه یابد تا منافع و مصالح ملی تامین شود و کشور در یک مسیر کارشناسی قرار بگیرد و آنچه که نهایتا مهم است رسیدگی به مجرای قانون است و همه باید به آن تمکین کنیم.

- حسینعلی امیری امروز به‌ مناسبت دهه فجر در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» درباره رابطه دولت و مجلس اظهار داشت: کار کشور بر اساس قانون اساسی شامل اجرا، تقنین و قضا است. قانون اساسی ما اصل تفکیک قوا را به رسمیت شناخته است و بر اساس اصل ۵۷ قانون اساسی هر کدام از قوا نیز از هم مستقل هستند.

وی افزود: کار سنگین اجرا به عهده قوه مجریه است و بحث‌های تقنینی به مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان مربوط می‌شود و رسیدگی به امور قضایی هم با قوه قضاییه است. ریل‌گذاری امورات کشور نیز توسط مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود و بر اساس ریل‌گذاری که مجلس انجام می‌دهد، قوه مجریه هم باید در آن ریل حرکت کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان کرد: تعامل بین سه قوا و به ویژه تعامل بین قوه مجریه به عنوان قوه‌ای که کار سنگین اداره کشور را بر عهده دارد و مجلس شورای اسلامی که کار ریل‌گذاری و تقنین کشور را بر عهده دارد، امری بسیار مهم و اساسی است.

امیری گفت: به تجربه هم ثابت شده هر کجا و هرگاه تعامل بین قوه مجریه و مجلس مناسب و مطلوب بوده است، امورات کشور خوب انجام شده است و دستاورد این همدلی، همکاری و تعاون، رقم خوردن اتفاقات خوبی برای کشور و حل و فصل مشکلات کشور بوده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: بنده و همکارانم در حوزه معاونت پارلمانی دولت و بخش‌های مختلف وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در صدد هستیم که این رابطه ارتقا یابد و تعامل بیشتر شود. خوشبختانه نظرات دولت و نمایندگان مجلس روز به روز در حال نزدیک شدن به هم است.

وی عنوان کرد: تا نگاه‌ها و دیدگاه‌های دولت با نمایندگان دوره مجلس نزدیک شود، زمان می‌برد ولی هر روز که پیش می‌رویم شرایط بهتر شده و هر روز به درک مشترک و همدلی برای رفع مشکلات کشور می‌رسیم.

امیر افزود: تک صدایی در کشور اصلا خوب نیست، بروز صدا‌های متفاوت کارشناسی از مجلس، دولت و قوه قضاییه به سود مردم است ما حاضریم گوش‌هایمان را برای شنیدن صدا‌های مختلف اقشار مردم تیز کنیم و چه بهتر که این صدا‌ها از ناحیه نمایندگان مردم در مجلس شنیده شود.

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: هیچ گاه چند صدایی را نزاع و تعارض نمی‌دانیم، آنچه مهم است این است که گفت‌وگو‌ها آن قدر ادامه یابد تا منجر به این شود تا منافع و مصالح ملی تامین شود و کشور در یک مسیر کارشناسی قرار بگیرد و آنچه که نهایتا مهم است رسیدگی به مجرای قانون است و همه باید به آن تمکین کنیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت برای انتخابات سال آینده خاطر نشان کرد: الکترونیک کردن انتخابات، شفاف کردن منابع مالی، فراگیر شدن و یکسان سازی شدن انتخابات‌های مختلف در کشور و ایجاد رویه‌های واحد مدنظر است تا حقوقی از ملت تضییع نشود. لایحه جامع انتخابات دولت شامل جمیع همه نظرات و آرای سلیقه‌های مختلف سیاسی و کارشناسان شورای نگهبان و مرکز پژوهش‌های مجلس است.

امیری با بیان اینکه بار‌ها درخواست کردیم مجلس فعلی و قبلی بررسی این لایحه را در دستور کار قرار دهند، گفت: با توجه به اینکه روی  لایحه جامع انتخابات کار کارشناسی زیادی شده است، اگر تصویب شود مشکلات انتخاباتی را بهتر از طرح‌هایی حل می‌کند که قطعه قطعه هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *