صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جهانگیری: روحیه ریسک پذیری در کار‌های صنعتی اهمیت فراوانی دارد

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸:۰۹
کد خبر: ۶۹۷۷۱۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه روحیه ریسک پذیری در کار‌های صنعتی جزو مهمترین موضوعات است، گفت: با احتیاط بی مورد، عمر و زمان طولانی به هدر می‌رود و اگرچه ممکن است گاهی در ریسک کردن با شکست مواجه شویم، اما معمولاً افراد ریسک پذیر موفق بوده اند.
- طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری صبح امروز در آیین افتتاح کارخانه پارس کیمیا کلر خوزستان با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی وسالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور عزیزمان ایران، گفت: انقلاب اسلامی با آرمان‌های بزرگ امام خمینی (ره) پیروز شد و مقام معظم رهبری نیز بر این آرمان‌ها تاکید داشته اند که باید تلاش کنیم این آرمان‌ها محقق شوند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به آرمان استقلال و آزادی که امام خمینی (ره) آن را ترسیم کرد، اظهار داشت: نظامی که با اسلامیت و جمهوریت اداره شود یکی از خواسته‌های مهم مردم کشور بود که در برابر گلوله‌های رژیم گذشته این خواسته را فریاد زدند و توانستند آن را محقق کنند و امیدوارم ما بتوانیم استقلال را در همه ابعاد و جنبه‌های مختلف در کشور داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح کارخانه پارس کیمیا کلر در شوشتر، اظهار داشت: کار فعالان اقتصادی و راه اندازی واحد‌های تولیدی در راستای استقلال اقتصادی است و ایجاد اشتغال برای جوانان و عدم وابستگی کشور به کالا‌های خارجی و نیز تامین ارز برای واردات کالا‌های مورد نیاز از دیگر ابعاد تحقق استقلال در کشور است که با تلاش‌های فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران صورت می‌گیرد.

 جهانگیری تصریح کرد: سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی و علم اقتصاد تاکید دارد که بخش خصوصی باید میدان دار اصلی اقتصاد باشد و لازم است که زمینه فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد کشور فراهم شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، گفت: براساس این سیاست‌ها بنگاه‌هایی که همواره در اختیار دولت بوده باید به بخش خصوصی واگذار شود و به نحوی زمینه سازی شود که بخش خصوصی بتواند کار‌های بزرگ انجام داده و صنایع، معادن و خدمات عظیم که منحصر به دولت بوده را در اختیار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هر استان، شهرستان و منطقه‌ای که فضای بهتری برای بخش خصوصی فراهم کرده توانسته در مسیر توسعه قرار گیرد و هر منطقه‌ای که به دلیل تنگ نظری و رقابت‌های محلی زمینه حضور بخش خصوصی را محدود کرده از مسیر توسعه عقب افتاده است.

 جهانگیری شهر شوشتر را شهری تاریخی، فرهنگی و شهر حضور علما و بزرگان توصیف کرد و افزود: خوشبختانه شوشتر یکی از شهر‌هایی است که زمینه بخش خصوصی را به شکل مطلوب فراهم کرده که باید از مسئولین این منطقه قدردانی کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌ها و استعداد‌های متعدد استان خوزستان، خاطر نشان کرد: البته استان خوزستان چالش‌ها و تنگنا‌های جدی نیز پیش رو دارد که امیدوارم با اتکا به ظرفیت‌ها بتوانیم این چالش‌ها را برطرف کنیم.

وی همچنین با اشاره به پیشنهادات مطرح شده در این مراسم در خصوص آب، گفت: اوایل دولت دوازدهم در شرایطی که کشور با خشکسالی مواجه بود، موضوع سد گتوند و آب به یکی از مسائل اصلی خوزستان تبدیل شده بود که وزارت نیرو از دانشگاه تهران خواست این موضوع را مورد مطالعه قرار دهد.

 جهانگیری افزود: ایده‌ای که امروز در این مراسم مطرح شد اگر منطبق با مطالعه انجام شده باشد قطعا وزارت نیرو استقبال می‌کند.

معاون اول رییس جمهور افزود: هر چه بتوانیم به سمت تامین زنجیره تولید حرکت کنیم به مصلحت واحد‌های صنعتی کشور است و شرایط بهتری را برای تولید فراهم خواهد کرد.
 


انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *