صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امکان تولید یک میلیون کیت تشخیص سریع کرونا در روز

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۷۶۳۷
رییس کمیته علمی مقابله با کرونا با اشاره به امکان تامین یک میلیون کیت تشخیص سریع کرونا در روز توسط شرکت‌های دانش بنیان ایرانی گفت: این شرکت‌ها اکنون منتظر اخذ مجوز از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند.
_ مهر نوشت: مصطفی قانعی اظهار کرد: ۳ شرکت دانش بنیان امکان تولید و تأمین کیت‌های تشخیص سریع ایرانی کرونا را دارند.
 
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه هر یک از این شرکت‌ها امکان تأمین یک میلیون کیت تشخیص سریع کرونا در روز را دارند، بیان کرد: اکنون منتظر اخذ مجوز از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند.
 
وی با بیان اینکه اکنون دانش فنی تولید این کیت‌ها وجود دارد، گفت: به محض اخذ مجوز امکان تولید و راه اندازی خط تولید وجود دارد.
 

دارو‌های گیاهی مؤثر در درمان کرونا تجویز می‌شوند

قانعی در خصوص مجوز‌های دارو‌های گیاهی برای درمان کرونا با بیان اینکه یک سری داروی گیاهی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته‌اند و در لیست این سازمان قرار دارند، گفت: مجوز گرفتن این دارو‌ها و اثر کردن آن‌ها در روند بهبودی بیمار دو مقوله جدا از هم هستند.
 
وی با بیان اینکه آن دسته از دارو‌های گیاهی که مجوز گرفتند مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، اضافه کرد:، اما اگر بخواهیم اثر این دارو را بدانیم باید همانند دارو‌ها و واکسن‌های دیگر مورد کارآزمایی بالینی قرار بگیرند و وارد پروتکل درمانی شود.
 
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه، اما اکنون این دارو‌ها تنها مجوز گرفتند و باید برای مشخص شدن تأثیر درمان کارآزمایی بالینی را طی کنند گفت: این مجوز داشتن به منظور این است که پزشک می‌تواند برای بیمار تجویز کند.
 
قانعی یادآوری کرد: چند داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا مورد تأیید سازمان غذا و دارو است و پزشک می‌تواند برای بیمار به تشخیص خودش داروی گیاهی را تجویز کند.
 
وی خاطرنشان کرد: برای ورود به کارآزمایی بالینی باید دانشگاه و کمیته اخلاق تاییدیه بدهند تا آن شرکت تولیدکننده وارد پروتکل برای تشخیص اثرگذاری دارو شود.
 
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا ادامه داد: ممکن است تعدادی از این شرکت‌های تولیدکننده دارو‌های گیاهی در حال کارآزمایی بالینی باشند که نتایج آن به کمیته علمی ارائه می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *