صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نکاتی در رابطه با تهیه ژله

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۶۸۷۲
ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده‌ای دارد، اما برای تهیه آن باید نکاتی را رعایت کرد.
_ نمناک نوشت: ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده‌ای دارد و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژله‌ها دارای طعم‌ها و روش تهیه و ظاهر متفاوت هستند.
 
برای اینکه بتوانید ژله‌ای زیباتر، خوش طعم‌تر و حرفه ای‌تر درست کنید باید قلق‌های خاص و فوت و فن‌های درست کردن ژله را بیاموزید.  
 

طرز تهیه ژله ساده

یک بسته ژله با هر طعمی که می‌پسندید را انتخاب کنید و یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درون قالب خود بریزید.
 

آماده سازی قالب

یک قالب که طرح زیادی دارد انتخاب کنید بهتر است قالب شما پلاستیکی و یا سیلیکونی باشد. اما شما می‌توانید از همه جنس قالب اعم از پیرکس، شیشه ای، پلاستیکی، فلزی، سیلیکونی، تفلون و ... می‌توانید استفاده کنید.
 

برای اینکه ژله راحت‌تر از ظرف جدا شود:

قالب را روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل آن بریزید.
 

برگرداندن دسر و ژله:

استفاده از آب داغ

هنگامی که دسر کاملا بست، قالب دسر را پانزده تا بیست ثانیه داخل یک ظرف محتوی آب داغ می‌گذاریم سپس ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. اگر ژله کمتر ازاین زمان در آب داغ قرار بگیرد ژله کامل جدا نمی‌شود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زیاد باشد ژله آب خواهد شد.
 

استفاده ازحوله گرم و سشوار

شما می‌تونید بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید، حوله‌ای ازقبل گرم شده را دور قالب بپیچید تا قالب جدا شود. چنانچه در آشپزخانه نمناک پیش از این هم کامل توضیح دادیم شما می‌تونید بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید و همه جای قالب سشوار بگیرید تا دسر از قالب جدا شود.
 

جدا کردن ژله از قالب‌های پیرکس:

روش استفاده از آب گرم اگر قالب ژله تان پیرکس باشد مناسب نیست، زیرا در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس می‌شکند. هنگام درست کردن ژله در ظرف پیرکس مقداری آب به دیواره‌های ظرف قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید بپاشید. زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال باشد و سپس قالب را با تکان تکان دادن جدا کنید.
 

طریقه شفاف شدن ژله

برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روی بخار آب می‌گذاریم تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود.
 

روش زود بستن ژله

برای درست کردن فوری ژله زمانی که ژله را بن ماری کردید، از سه چهارم لیوان یخ به جای یک لیوان آب سرد استفاده کنید. یخ‌ها رو داخل ژله داغ ریخته و هم بزنید تا حل شوداما ژله را با یخ داخل یخچال نگذارید. پس از آب شدن یخ ها، ژله رو درون طبقات بالاتر یخچال که خنک‌تر هست بگذارید تا ژله شما سفت و خوشمزه شده و در نیم ساعت حاضر شود.
 

سوال:علت نبستن ژله و نگرفتن آن چیست؟

تمامی نکاتی که در این بخش از آشپزخانه نمناک به آن اشاره کردیم فوت و فون اصلی درست کردن یک ژله حرفه‌ای و کاملا فرم دار بود که هر یک را اشتباه انجام دهید و کم دقتی کنید می‌تواند موجب نبستن و نگرفتن ژله شود.
 
در واقع یکی از شما می‌تواند با اشتباه در ترکیب و میزان مواد اولیه و دیگری در لحاظ کردن حرارت مایع به مشکل نگرفتن و نبستن ژله برخورد کند پس نمیتوان گفت همیشه تنها یک دلیل و علت نبستن ژله وجود دارد بله با توجه به روند انجام آن علل متفاوت است.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 
 

برچسب ها: دسر ژله

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *