فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا: پادگانهای ارتش امنترین مکان به لحاظ کروناست
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: پادگانهای ما به لحاظ ابتلا به کرونا، اَمنترین محلها هستند، و تمام قواعد بهداشتی در پادگانهای ما رعایت میشود.
امیر سرتیپ دوم پزشک رامین حمیدیفراهانی در گفتوگو با میزان، با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خدمات رسانی به مردم در شرایط بیماری کرونا، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران قبل از اعلام رسمی شیوع کرونا در کشور، آمادگیهای خود را بر اساس وظیفه ذاتی که حالت آمادهباش در شرایط خطر به خود قرار میگیرد، تقویت کرد و سلسه مراتب ارتش، معاونت محترم بهداشت و درمان این مأموریت را داشتند و از وقتی که زمزمههایی دراین رابطه در چین نسبت به شیوع بیماری ویروسی کرونا شنیده شد، ابلاغ آماده باش را دریافت کریدم.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش افزود: همانطور که امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفتند پادگانهای ما به لحاظ ابتلا به کرونا، اَمنترین محلها هستند، و تمام قواعد بهداشتی در پادگانهای ما رعایت میشود.
دانشگاه علوم پزشکی، بالاترین قطب علمی مجموعه بهداشت و درمان ارتش
وی با اشاره به دانشگاه علوم پزشکی ارتش به عنوان بالاترین قطب علمی مجموعه بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران از ورود تمام قد این دانشگاه به خط مقدم مقابله با کرونا و خدمات رسانی به مردم، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش با تمام توان خود در امر تشخیص، پیشگیری و درمان ورود پیدا کرد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش تأکید کرد: شاید جزء اولین دانشگاهها بودیم که موفق شدیم روشهای تشخیصی بیماری کرونا را در کشور اجرایی کردیم، موارد مشکوک را با «پی، سی، آر» بررسی، شناسایی و رصد کردیم، تجهیزات خوبی در رابطه با شناسایی سریع بیماری در اختیار داشتیم.
حمیدی ادامه داد: آموزشهای چهره به چهره در فضاهایی که امکان فاصلهگذاری اجتماعی بود، ارائه کردیم و اقداماتی در راستای آگاهسازی پرسنل پیرامون بیماری کرونا از طریق فضای مجازی داشتیم، آمارها در ارتش از نظر درصد ابتلا در وضعیت قابل انتظاری قرار دارد و این بیماری در پادگانها قابل کنترل کرد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش با بیان اینکه بیمارستانهای ما در کنار خدمت به پرسنل ارتش به مردم و بیماران کرونایی طبق فرمان مقام معظم رهبری خدمات ارائه داده و میدهد، اضافه کرد: درب بیمارستانهای ما به روی مردم باز بوده و خواهد بود، هنوز در بخشهای کرونایی بیمارستان ارتش، بیماران غیر نظامی بستری هستند.
وی تصریح کرد: آمار بیماران کرونایی در مجموعه نیروهای مسلح اینقدر زیاد نیست که بیمارستانهای ما از بیماران کرونایی پر شود، خدمات رسانی به بیماران کرونایی جز تکالیف ما و از جمله موارد تأکیدی از طرف مقام معظم رهبری است که به ما تکلیف شد و از سوی دیگر علاقهای در راستای، تحقق «ارتش فدای ملت» در حال انجام است.
حمیدی با اشاره به آمادهباش بودن بیمارستانهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور، اضافه کرد: خدا را شکر باتوجه به روند کاهش ابتلا به بیماری کرونا و آمار فوتیهای کرونایی، بیمارستانهای ارتش آماده ارائه خدمت به مردم به ویژه بیماران کرونایی هستند.
بر تأمین نیاز درونی ارتش به ماسک و مواد ضدعفونی کننده
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش با تأکید بر تأمین نیاز درونی ارتش به ماسک و مواد ضدعفونی کننده به ویژه در نیروی زمینی ارتش، تصریح کرد: اگر خدای نکرده افزایش شمار بیماران کرونایی را در آینده داشتیم، تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده را افزایش میدهیم.
پوشش نیازهای بیمارستانهای ارتش به الکل و محلول ضد عفونی کننده به ویژه در تهران
حمیدی اظهار داشت: کارگاه تولید الکل در ارتش داریم، بعد از شیوع این بیماری منحوس ما در داخل دانشگاه ساخت محلول ضدعفونی کننده را هم داریم که در حا ل تولید است و نیازمندی بیمارستانهایمان را دراین خصوص به ویژه در تهران پوشش میدهیم.
- بیشتربخوانید:
- عبور سهل محصولات دفاعی جبهه مقاومت از کمند سامانههای رژیم صهیونیستی
- حذف مطلوبیت تجاوز به خاک ایران با تقویت قدرت بازدارندگی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *