صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قطع سهمیه سوخت و نهاده مزارع مرغ بدون بیمه

۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲:۵۹
کد خبر: ۶۹۵۴۳۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اجرای قانون قطع سهمیه سوخت و نهاده واحد‌های مرغداری فاقد بیمه گفت: این تصمیم در راستای حفظ و صیانت از سلامت طیور و جامعه گرفته شده است.
- علی‌صفر ماکنعلی در گفت‌وگوی تلویزیونی در خصوص قطع سهمیه سوخت و نهاده مرغداری‌ها بدون بیمه گفت: هر گونه بی‌نظمی در حوزه تولید، این بخش را با مشکل روبرو می‌کند؛ در فرآیند تولید مرغ و تخم‌مرغ، از سال ۹۵ بحث بیمه اجباری شده است و تمامی تولیدکنندگان از نظر قانونی مکلف هستند تا طیور خودشان را بیمه کنند.

به گفته رئیس سازمان دامپزشکی در موارد معدودی، نبود بیمه در مزارع پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار باعث می‌شود تا تولید‌کننده در صورت مواجه با بیماری، به موقع گزارش ندهد و طغیان‌های ویروسی در منطقه را ایجاد شود.

وی با تاکید بر اینکه این واحد‌ها در صورتی‌که به فرآیند‌ها و انضباط‌های قانونی عمل نکنند، به مدیریت بیماری‌ها دستور دادیم که در صورت نداشتن بیمه برای مزارع مرغ، سهمیه سوخت و نهاده آن‌ها قطع شود، افزود: این دستور در تاریخ ۲ بهمن ماه ابلاغ شده است و بلافاصله  صندوق بیمه کشاورزی وزارتخانه نیز ابلاغ شد تا فهرست تمام واحد‌های دارای پوشش بیمه‌ای را به ما اعلام کنند.
ماکنعلی با تاکید بر اینکه به محض دریافت فهرست واحد‌های فاقد بیمه، سهمیه نهاده و سوخت آن واحد‌ها قطع خواهد شد، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۰۶ میلیون قطعه جوجه گوشتی و ۶۰ میلیون و ۸۱۰ هزار مرغ تخمگذار و ۱۴ میلیون پولت شناسایی شده است و بیشتر از ۹۰ درصد این واحدها، مزارع خود را بیمه کردند.

رئیس سازمان دامپزشکی با  اشاره به موج گسترده ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان در کشور‌های همسایه و در  دنیا گفت: برای حفظ و صیانت از بهداشت طیور و بهداشت انسانی، این تصمیم گرفته شده است و مابه واحد‌های تولیدی فرصت دادیم و محدودیت سنی بیمه را هم برداشته شده است و تمامی مزارع صرف‌نظر از مدت اتمام بیمه‌شان، می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نسبت به بیمه مزارع خود اقدام کنند.
.
وی با توضیح اینکه از سال ۹۵ تا امروز بنا به دلایلی از جمله نبود زیرساخت‌های مناسب برای واحد‌های تولیدی، این قانون به طور ۱۰۰ درصد اجرا نشده است بیان کرد: ما در تولید گوشت و تخم مرغ در کشور، رتبه تک رقمی داریم و خوشبختانه تمامی نقاط مورد حمله ویروس و کانون‌ها را مهار کردیم و حدود ۸۰۰ هزار قطعه طیور مختلف روستایی و صنعتی را در کشور شناسایی کردیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *