صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اخراج مهاجران از کانادا و فریبکاری اتاوا

۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۹۵۴۲۰
کانادا به عنوان کشور مدعی مهاجرپذیری در سالی که جهان با شیوع کرونا و پیامدهای آن مواجه بود، برخوردی نامناسب با پناهجویان و مهاجران داشت.
انتشار خبر اخراج بیش از ۱۲ هزار مهاجر در سال ۲۰۲۰ و در میانه شیوع بیماری کرونا توسط دولت کانادا، بار دیگر واقعیت ادعای مهاجرپذیری این کشور را برای همگان آشکار کرد.
 
براساس مصاحبه‌های اخیر وکلای مهاجرت و بررسی‌های دقیق، ۱۲ هزار و ۱۲۲ مهاجر در سال ۲۰۲۰ از کانادا اخراج شدند.
 
به گزارش «سی بی سی کانادا و ای پی تی ان نیوز»، این میزان، ۸۷۵ نفر بیشتر از سال گذشته و بالاترین میزان از سال ۲۰۱۵ بوده است.
 
اخراج این تعداد از مهاجران آن هم در شرایط کرونایی موجود و ادامه این روند به موازات قطع کمک‌های مالی به مهاجران و پناهجویان در برخی از استان‌های کانادا، با انتقاد‌های گسترده‌ای مواجه شد؛ چرا که دولت کانادا در حالی از مردم خود می‌خواهد برای در امان ماندن از کرونا در خانه بمانند و از سفر‌های غیر ضروری بپرهیزند که کارشناسان بهداشت عمومی هشدار می‌دهند مسافرت از هر نوعی خطر انتقال ویروس را افزایش می‌دهد.
در عین حال، مهاجران و پناهجویان در کانادا از شوک‌های فرهنگی، انزوای اجتماعی و چالش‌های دیگری که تاثیری آشکار بر سلامت روان دارند، رنج می‌برند.
 
کارشناسان هشدار می‌دهند که شیوع کرونا می‌تواند آنها را دچار فروپاشی کامل کند.
 
در حالی که مهاجران و پناهجویان به کانادا با چالش‌های متعددی مانند تبعیض در اشتغال و اشتغال در مشاغل کم درآمد مواجه هستند، دولت کانادا با نگهداری درازمدت پناهجویان در اردوگاه‌های پناهجویی ضمن گرفتن حق زندگی معمولی از آنها، آسیب‌های متعددی به آن‌ها وارد می‌کند.
 
سلامتی این مهاجران و پناهجویان که عمدتا در هنگام ورود به کانادا، شرایط جسمی مساعدی دارند، رو به زوال می‌رود.
 
همچنین مهاجران و پناهجویان در کانادا از نرخ بالاتری از افسردگی نیز رنج می‌برند.؛ این نرخ در میان پناهجویان ۴۵ تا ۸۵ ساله، ۷۰ درصد بیشتر از مردم کاناداست.
 
گذشته از دلایل شخصی و دشواری‌های روند مهاجرت، فشار‌های متعدد برای سازگاری با فرهنگ و قوانین کانادا، پناهجویان و مهاجران را آزار می‌دهد.
 
ضمن اینکه مشاهده تفاوت میان انتظاراتشان از مهاجرت به کانادا با واقعیت برخورد دولت کانادا با مهاجران ضربه سنگینی برای آنها محسوب می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *