صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بایدن؛ سکاندار جدید آمریکای بحران زده و دو قطبی

۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۹۴۷۹۶
جو بایدن با وجود ۴۰۰ هزار کشته ناشی از کووید-۱۹، باید هدایت یک کشور بحران زده و دو قطبی را به دست بگیرد.

- جو بایدن، رییس جمهور آمریکا کار خود را با مرگ بیش از ۴۰۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا و برای کنترل یک ملت دو قطبی شده آغاز می‎کند.

به گزارش «ان بی سی نیوز»، طبق آمار‌، بیش از ۴۰۰ نفر بر اثر ویروس کرونا در آمریکا جان خود را از دست داده اند؛ نقطه عطفی که در ابتدای همه گیری در یک سال پیش غیر قابل تصور به نظر می‌رسید.

بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط دانشگاه جانز هاپکینز، بیش از ۲ میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا کشته شده اند اما آمریکا بیشترین تعداد کشته شدگان در میان همه کشور‌های دنیا را دارد، در حالی که این کشور کمتر از ۵ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد.

تعداد کشته شدگان در آمریکا بسیار بیشتر از حد انتظار در ابتدای همه گیری است.

مردم آمریکا زمانی که «دبورا بیرکس»، هماهنگ کننده ویروس کرونا در کاخ سفید در ماه آوریل هشدار جدی داد که تقریبا ۲۴۰ هزار آمریکایی ممکن است بر اثر ویروس کرونا کشته شوند، در بهت و حیرت فرو رفته بودند.

دونالد ترامپ، رییس جمهور پیشین آمریکا روز دوشنبه در حالی کاخ سفید را ترک کرد که اخیرا اعلام کرد که در حال پایان دادن به محدودیت‌های سفری مربوط به کووید-۱۹ برای مسافران هوایی از اروپا و برزیل است؛ دولت جدید بایدن به سرعت با این اقدام مخالفت کرد.

«جن پساکی»، سخنگوی دولت بایدن در توییتی نوشت «با وخیم شدن بیماری همه گیر و انواع واگیردارتر در سراسر جهان، اکنون زمان رفع محدودیت‌های سفر‌های بین المللی نیست.»

روز‌های نخست ریاست جمهوری جو بایدن تحت تاثیر بحران قرار خواهد گرفت؛ ویروس کرونا و وضعیت اضطراری اقتصادی ناشی از آن، و همچنین عواقب ناشی از شورش مرگبار «کپیتال هیل» در حالی که رقیبش با دادگاه استیضاح سنا روبرو است.

جو بایدن، در حالی سوگند یاد کرد که مردم آمریکا با افزایش اختلافات، دوقطبی شدگی و بدبینی روبرو هستند.

وضعیت امنیتی شدید برای برگزاری مراسم تحلیف، نمادی واقعی از اختلافات سیاسی است که آمریکا را به لرزه درآورده است.

«اف بی آی»، گفت که پیش از این رویداد بزرگ، تمامی اقدامات احتیاطی  و امنیتی لازم از جمله بررسی همه اعضای خدماتی که برای تامین امنیت مراسم تحلیف برگزیده شده بودند را انجام داده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *