صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجرای طرح توانمندسازی روستاییان در ۳ دهستان نهبندان استان خراسان جنوبی

۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹:۰۴
کد خبر: ۶۹۴۶۰۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی، اجرای طرح توانمندسازی روستاییان در ۳ دهستان نهبندان این استان را رضایت بخش توصیف کرد.

- حجت الاسلام یدالله وحدانی نیا در سومین کارگروه پیش‌بینی و پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری ذیل ستاد بارآفرینی شهری خراسان جنوبی اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان در مبدأ (روستا‌های هدف) و مقصد (حاشیه شهرها) انجام می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از سال گذشته اجرای طرح پایلوت دهستان توانمند در سه دهستان نه، میغان و بندان شهرستان مرزی نهبندان آغاز شده است، گفت: دستگاه‌های اجرای مختلف در این دهستان‌ها برنامه‌های مختلفی در حوزه اشتغال، فرهنگی، آموزش فنی و حرفه‌ای، صنایع دستی، احداث گلخانه و ... اجرا می‌کنند که تاکنون رضایت بخش است.

وی با گلایه از عدم حضور میدانی مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی در شهرستان مرزی نهبندان، ادامه داد: در صورت موفقیت در طرح اول، توانمندسازی سال آینده در یک دهستان دیگر استان هم اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام وحدانی نیا با اشاره به اینکه برخی املاک متروکه و نیمه مخروبه در مناطق بافت فرسوده شهر تبدیل به پاتوقی برای معتادان شده است، عنوان کرد: در این زمینه شهرداری تکالیفی دارد و باید در راستای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری ابتدا اخطار لازم را به مالکان شخصی و دستگاه‌های متولی اینگونه بافت‌های ناکارآمد بدهند تا نسبت به مرمت و حصارکشی این بنا‌ها اقدام کنند و اگر مالکان اقدام نکردند شهرداری نسبت به تخریب و تسطیح این بافت‌های فرسوده اقدام خواهد کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: شهرداری در راستای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری می‌تواند نسبت به زمین یا بنا‌های مخروبه و غیر مناسب با تصویب انجمن شهر می‌تواند به مالک اخطار کند اگر مالک پس از مهلت دوماهه مسامحه یا امتناع کرد، شهرداری می‌تواند به منظور تأمین نظر و اجرای طرح مصوب انجمن در زمینه زیبائی و پاکیزگی و شهرسازی هرگونه اقدامی را که لازم بداند معمول و هزینه آن را به اضافه صدی ده از مالک یا متولی و یا متصدی موقوفه نماید.

وی تأکید کرد: باید در کنار اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی که در مناطق مرزی، حاشیه نشین، بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری انجام می‌شود بحث پیوست فرهنگی و اجتماعی نیز مورد توجه قرار گیرد.

مهدی حدیدی نژاد رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری بیرجند نیز در این جلسه با اشاره به تعیین تکلیف بنا‌های خروبه و غیرمناسب، اظهار کرد: در این راستا امسال در منطقه یک شهرداری ۲۸ مورد و در منطقه دو شهرداری ۱۴ مورد شناسایی شد که تخریب و یا تسطیح شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ساختمان مرکز متکدیان و گرمخانه بیرجند با زیربنای ۵۰۰ متر زیربنا در حال احداث است که در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *