صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امام جمعه قصرشیرین: سفر‌های استانی رئیس قوه قضاییه مصداق مدیریت جهادی است

۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۴۴۵۶
امام جمعه قصیر شیرین با تأکید بر اینکه مسئولان باید جهادی باشند، گفت: نظام جمهوری اسلامی پتانسیل بسیار بالایی در بحث اقتصادی دارد و می‌طلبد که مسئولان ما مردمی باشند و حرکت رییس قوه قضاییه در سفر‌های استانی به ویژه در کرمانشاه مصداق یک مدیر جهادی است.

حجت الاسلام علی ملکی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به سفر اخیر رییس قوه قضاییه به کرمانشاه، بیان کرد: امروز خواست ملت ایران مردمی بودن مسئولان است و رمز موفقیت، ماندگاری و بزرگی مسئولان ما دلسوز بودن آن‌ها است.

امام جمعه قصیر شیرین گفت: در مراسم ارتحال سپهبد شهید قاسم سلیمانی مردم با حرکت عظیم خود حماسه بزرگ خلق کردند چرا که این سردار فردی اخلاق‌گرا و مردمی بود؛ ما باید به مشکلات ‌آن کارگری که روزی ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان درآمد دارد و ماهیانه کفاف مشکلات آن را نمی‌دهد توجه او را درک کنیم، مردم ایران این را می‌خواهند و این حاصل نمی‌شود مگر اینکه مسئولین بیایند و در بین مردم مشکلات آن‌ها را ببینند و با تمام قدرت در رفع آن همت کنند.

وی با تأکید بر اینکه مسئولان باید جهادی باشند، گفت: نظام جمهوری اسلامی پتانسیل بسیار بالایی در بحث اقتصادی دارد و می‌طلبد که مسئولین ما مردمی باشند. حرکت رییس قوه قضاییه در سفر‌های استانی به ویژه در کرمانشاه مصداق یک مدیر جهادی است.

ملکی افزود: رییس قوه قضاییه با سفر‌های استانی خود در بین مردم حضور می‌یابد. از نزدیک مشکلات آن‌ها را لمس می‌کند و تصمیمات متقضی را صادر می‌کند. واقعا اینگونه باید و مسئولین باید خدمتگزار واقعی مردم باشند و امیدواریم که اینگونه سفر‌ها و برکات آن بیشتر شود.

امام جمعه قصیر شیرین افزود: سفر رییس قوه قضاییه به کرمانشاه نشان انقلابی و جهادی بودن و در راستای تفکرات امام راحل است و تمام مسئولین باید اینگونه باشند. رییس قوه قضاییه از زمان تصدی این سمت مجری این حرکت خوب بوده است.

امام جمعه قصیر شیرین با اشاره به ساماندهی وضعیت کولبران و مهلت رییس قوه قضاییه برای این کار گفت: این گروه از مردم در استان کرمانشاه که استان مرزی است از دیرباز در تبادل با مرز‌ها به شغل کولبری می‌پرداختند و در واقع منظور از ورود کالای خارجی و قاچاق کولبری نیست، بلکه منظور کشتی‌هایی است که مثل شهر بزرگ اجناس قاچاق وارد می‌کنند، برخی از این کولبران افراد تحصیل‌کرده‌ای هستند که در امرار معاش مشکل و نیاز به حمایت دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *