چرا برخی همچنان به دنبال واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی کرونا هستند؟
- جماعتی همچنان اصرار بر واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور را دارند، اما به تبعات آن بیتوجهی میکنند.
اصرار بیمورد برخی در داخل کشور برای استفاده از واکسن فایزر آمریکا یا واکسن آکسفورد انگلیس برای چیست؟
آیا چنین اشخاصی نگران جان و سلامتی مردم ایران هستند؟
اصرار کنندگان بر این موضوع آیا اخبار و گزارشهای منتشر شده در رسانههای اروپایی و آمریکایی را نمیخوانند و نمیبینند که واکسن فایزر، آکسفورد یا مدرنا نه تنها کارایی ندارد بلکه تلفات و تبعات زیادی هم در پی داشته است؟
حتی مردم آمریکا و مردم دیگر کشورهایی که واکسن فایزر، آکسفورد و مدرنا به آنها صادر شده از تزریق آن امتناع میکنند.
تاکنون دهها نفر به خاطر تزریق واکسن فایزر جان خود را از دست دادهاند و بسیاری نیز بر اثر عوارض آن دچار بیماری شدهاند.
چرا برخی در داخل همچنان با عناد به ممنوعیت واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور نگاه میکنند؟
این جماعت تصور میکنند که آیا اکنون دوران جهل و نادانی است که مردم تحت تأثیر رمالها و فالگیران قرار گیرند که آیا واکسن بزنند یا نزنند؟
با کمی جستجو و مطالعه میتوان به آسانی دریافت که در این دنیای وانفسا، بیقانون و بیرحم، هستند کشورها و رژیمهایی که قصد دارند تا جوامع دیگر را نابود کنند، ضعیف کنند و از مقابل راه خود بردارند.
علم پزشکی در ایران سرآمد است و و داشتههای کشورمان در این زمینه در عالم میدرخشد و اکنون نیز چنین است.
اگر در زمانهای دور ابو علی سینا داشتیم و ابوریحان بیرونی و خوارزمی، اکنون نیز دانشمندان و پزشکان حاذقی در ایران وجود دارند که به راحتی میتوانند سره را از ناسره تشخیص دهند و اگر رهبر انقلاب حکم بر ممنوعیت واردات واکسنهای آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی دادهاند، قطعاً با مشورت متخصصین و پزشکان و کارشناسانی بوده است که در این زمینه دانش کافی و لازم را دارند.
هنگامی که در کشور همت برای تولید واکسن داخلی آغاز شده و به نتایج خوبی هم رسیده است، لزوم واردات واکسن از کشورهایی که چشم دیدن ایران و ایرانی را ندارند در چیست؟
توهم دانایی و علم در این مقوله جایگاهی ندارد، توهم دانایی و علم مطلق برای دیگران قائل شدن است که باعث گشته جماعتی در داخل تنها تصور کنند که دانش نزد غربیان است و بس.
داشتههای گذشته ایران جای خود، اما اکنون آیا داشتههای کنونی را میتوان نادیده گرفت؟
دیگر برتر بینی و خود را ناتوان پنداشتن، سمی مهلک است که از هر ویروسی کشندهتر است.
خودباوری زمینهای برای پیشرفت و تولید علم است، چرا برخی باور ندارند که میتوانیم و همین خواستن است که راه را برای پیشرفتهای علمی برای ایران اسلامی میگشاید.
واکسن فایزر یا مدرنا یا آکسفورد اگر کارایی داشت که آمریکا و انگلیس و اروپا را از مهلکهای که به آن دچار شدهاند نجات میداد.
جماعت موافق واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی که اکنون مغرضانه رفتار میکنند، نگاهی به اخبار و گزارشهایی که درباره نتیجه تزریق این دو واکسن منتشر میشود بیندازند و اگر هم به گزارشهایی که رسانههای رسمی ایران در باره آن منتشر میکنند اعتماد ندارند، به منابع خارجی رجوع کنند و ببینند که فایزر و مدرنا چه تأثیرات مخربی بر دریافت کنندگان داشته و باعث مرگ مردم شده است.
بسیار ساده است که اگر به آمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در آمریکا و انگلیس نگاهی بیندازیم در مییابیم که اگر واکسن به مردم این دو کشور تزریق شده باشد، چرا همچنان آمار مرگ و میر بالاست؟
حتی کشورهای همسو و تابع سیاستهای آمریکا مانند ژاپن و کره جنوبی هنوز تصمیم به دریافت و تزریق واکسنهای فایزر، مدرنا و آکسفورد نگرفتهاند.
با وجود آغاز موج سوم کرونا در ژاپن، مقامات بهداشتی و درمانی این کشور به شدت با تزریق واکسنهای مشهور به مردم بدون بررسیهای دقیق محلی و داخلی مخالف هستند و قصد ندارند بر خلاف دیگر کشور روند این بررسیها را کوتاه یا حذف کنند.
روشن است که برای استفاده از واکسنهای خارجی به ویژه واکسن آمریکایی یا انگلیسی باید هر چه بیشتر دقت داشت، اگر بیمهابا و احساسی تصمیم گیری شود، چه بسا تزریق واکسن بدتر از خود ویروس کرونا خواهد شد و آنگاه برای خنثی کردن تبعات واکسنهای مسئله دار، واکسنی وجود نخواهد داشت.
کمی تعقل و منطق همراه با وجدان و اخلاق برای آنهایی که اصرار بر استفاده از واکسنهای آمریکایی و انگلیسی دارند آرزو میکنیم.