شناسایی کرونا در بستنی؛ احتمال ابتلا با مواد غذایی چقدر است؟
محققان تاکید دارند شناسایی کرونا در بستنی که به تازگی در چین به ثبت رسیده نباید سبب هراس عمومی شود.
– شناسایی ویروس «کرونا» در بستنی در چین، سبب تشدید نگرانیها در مورد ادامه زندگی این نوع ویروس در مواد غذایی شده است.
به گزارش «اسکای نیوز و هلث لایبرری»، ویروس کرونا از طریق قطرات تنفسی از فرد به فرد منتقل میشود و در حال حاضر مدرکی دال بر انتقال آن از طریق مواد غذایی حتی در شکل منجمد وجود ندارد.
شناسایی ویروس کرونا در بستنی در چین، نگرانی در مورد انتقال این بیماری از طریق مواد غذایی را تشدید کرده است، اما محققان میگویند این یک مورد استثنایی است و باید از هراس عمومی جلوگیری کرد.
چین اعلام کرد که مواد اولیه برای تولید این بستنیها مانند پودر شیر از نیوزیلند و پودر آب پنیر از اوکراین وارد شده اند.
کارشناسان توصیه میکنند، افراد پیش از خوردن غذا، دستها را با دقت بشویند و نگران سلامت مواد غذایی نباشند؛ زیرا احتمال زنده ماندن ویروس کرونا در بسته بندی مواد غذایی که در محیط عادی یا یخچال نگهداری میشوند کم است.
به گفته محققان، زنده مانده ویروس کرونا در بستنیهای چینی احتمالا به دلیل وجود چربی و نگهداری نها در دمای پایین بوده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *