صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر صمت: مالیات پیش پای صنعت باید برداشته شود

۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰:۵۴
کد خبر: ۶۹۴۰۸۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت، معدن و تجارت برداشتن مالیات پیش پای صنعت را برای روان‌تر ساختن صنعت و ایجاد شغل و کمک به توسعه موثر دانست و از مجلس شورای اسلامی خواست قوانین مخل کسب و کار را تعدیل یا رفع نماید.
- بنا به اعلام شاتا، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه شورای صنعتی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر الگوبردار از نحوه مدیریت صنایع در کشور‌های توسعه یافته و صنعتی دنیا و تازه‌ترین متد‌های روز گفت: با ارائه راهبرد‌ها و سیاست‌گذاری‌های کارشناسی و مبتنی بر دانش روز مسیر را برای بخش خصوصی در جهت کارآفرینی، سرمایه گذاری و خلق ثروت مهیا نماییم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت از مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خواست تا به سرمایه‌گذاران مستقر در شهرک‌های صنعتی اجازه داده شود که با در اختیار داشتن یک سوله چند پروانه بهره‌برداری داشته باشند و چند محصول تولید نمایند و یا اینکه با اجاره چند سوله کنار هم در یک شهرک به امر تولید مبادرت ورزند.

رزم حسینی با تاکید بر اینکه به عنوان اولین وزارتخانه در جهت کاهش مجوز‌ها و حذف بروکراسی اداری گام برداشته‌ایم، اضافه کرد: مسیر ناهموار و کاغذبازی اداری در مسیر تولید نوعی مافیا محسوب می‌شود.

وی همچنین از مجلس شورای اسلامی خواست قوانین مخل کسب و کار را تعدیل یا رفع نماید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه رضایت مردم و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان از فاکتور‌های حائز اهمیت در توسعه کشور است، گفت: به عنوان نمونه مالیات پیش پای صنعت باید برداشته شود، تا صنعت روان‌تر به ایجاد شغل و کمک به توسعه گام بردارد.

رزم حسینی همچنین با اشاره به اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: شرکت‌هایی که در محدوده جغرافیایی کشورمان هستند اگرچه صد درصد نیز خصوصی باشند باید در عرصه مسئولیت‌های اجتماعی ورود کنند که خوشبختانه تاکنون چندین قرارداد در این راستا منعقد شده است و قلعه گنج نیز نمونه این الگو می‌باشد.

وی همچنین از رونمایی از بسته بازگشت واحد‌های تحت تملک بانکی خبر داد و گفت: این واحد‌های تحت تملک در اختیار وزارت صمت و زیرمجموعه‌های آن از جمله ایدرو، معاونت صنایع و ایمیدرو بسته به نوع فعالیت شان قرار می‌گیرند تا مجدداً احیا شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت از ایدرو خواست تا ۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه در حوزه‌های مختلف صنعتی تعریف کند و بسته پیشنهادی خود را برای رونمایی ارائه نماید.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *