صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«روز‌های دلدادگی» روایتی از دفاع مقدس در منطقه شلمچه

۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴:۴۱
کد خبر: ۶۹۴۰۰۱
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: از نظر من رمز موفقیت در هشت سال دفاع مقدس اعتماد و توکلی بود که در تک تک رزمندگان دیده می‌شد آنان هرگز از شهادت نمی‌ترسیدند بلکه شهادت را موجب پیروزی می‌دانستند و این اعتقاد از درون جان آنان برمی خاست.

داوود بابایی فارسانی در گفت‌وگو با پیرامون کتاب «روز‌های دلدادگی» گفت: کتاب «روز‌های دلدادگی» خاطرات یک بسیجی با عنوان داوود بابایی فارسانی از هشت عملیات در طی ۸ سال دفاع مقدس است که نکاتی جذاب از اتفاقات عملیات‌های مختلف مطرح نموده است.

وی در همین راستا ادامه داد: من در هشت عملیات؛ «محمد رسول الله (ص)» که در کردستان انجام شد و در عملیات‌های بیت المقدس برای آزادی خرمشهر شرکت داشتم، همچنین در عملیات‌های محرم، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵، والفجر ۱۰، بدر و خیبر شرکت کردم و خاطراتم را در قالب یک کتاب به عنوان کتاب «روز‌های دلدادگی» برای مخاطبان تدوین کردم.

بابایی فارسانی به شیوه‌ نگارش کتاب «روز‌های دلدادگی» اشاره و بیان کرد: کتاب «روز‌های دلدادگی» کاملاً مستند است و بر اساس خاطرات خودم نوشته شده این کتاب در سه فصل به مخاطبان ارائه شده است متن کتاب بسیار روان و در عین حال ساده نوشته شده است.

وی پیرامون کتاب «روز‌های دلدادگی» اظهار کرد: کتاب «روز‌های دلدادگی» در بر گیرنده گزارش عملیات‌هایی است که خودم در آن‌ها شرکت داشتم اتفاقات و رویداد‌های جذاب و در عین حال خارق العاده‌ای که در هشت سال دفاع مقدس برای جبهه ایران رخ می‌داد از جذابیت‌های خاص و ویژه‌ای برخوردار بودند که بخش‌هایی از این رویداد‌ها را خود من شاهد بودم و در این کتاب برای مخاطبان بازگو کردم تا حقیقت مبارزات رزمندگان به خوبی مطرح و برای نسل آینده نیز به یادگار باقی بماند.

نویسنده کتاب «یلان فارسون» یکی از جذاب‌ترین بخش‌های کتاب «روز‌های دلدادگی» را رویداد‌هایی که در عملیات کربلای ۵ رخ داده دانست و افزود: همانگونه که می‌دانید عملیات کربلای ۵ یکی از عملیات‌های بسیار سخت و دشوار برای جبهه ایران محسوب می‌شود، زیرا در این عملیات شهیدان بسیاری را دادیم شهیدانی که در منطقه شلمچه به دیدار پروردگار خود شتافتند، من در کربلای ۵ فرمانده گروهان ۱۴۰ نفری بودم، اما پس از گذشت چند روز تنها ۴۰ نفر از افراد برایم باقی ماندند و بقیه همگی به درجه شهادت نائل شدند و من این سعادت را نداشتم تا به آن‌ها بپیوندم، از آنجا که منطقه شلمچه منطقه‌ای خاص و استراتژیک برای ایران و عراق محسوب می‌شد لذا درگیری و عملیات در این منطقه از ویژگی‌های خاصی برخوردار بود ویژگی‌هایی که در کتاب «روز‌های دلدادگی» به خوبی به آن پرداخته شده و جزئیاتی که علت شهادت بسیاری از شهدای ما بود را مطرح می‌کند.

وی پیرامون نام‌گذاری کتاب «روز‌های دلدادگی» بیان کرد: کتاب را «روز‌های دلدادگی» نام گذاری کردم، زیرا روز‌هایی بود که در زندگی من به عنوان بهترین و جذاب‌ترین روز‌ها محسوب می‌شد به لحاظ اینکه در آن مناطق احساس می‌کردم که به خداوند نزدیک ترم، زیرا رحمت خداوند متعال را در جای جای هشت سال دفاع مقدس و در عملیات‌های متعدد به خوبی می‌شد دید و از نزدیک لمس کرد. پاکی و صداقت را در آن روز‌ها به خوبی می‌توانستید در چهره تک تک افراد و رزمندگان ملاحظه کنید، عرفان حقیقی در جبهه‌ها به خوبی دیده می‌شد و این برای من بسیار جذاب بود.

وی که خود یکی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس است رمز موفقیت ۸ سال دفاع مقدس را مطرح و تاکید کرد: از نظر من رمز موفقیت در هشت سال دفاع مقدس اعتماد و توکلی بود که در تک تک رزمندگان دیده می‌شد آنان هرگز از شهادت نمی‌ترسیدند بلکه شهادت را موجب پیروزی می‌دانستند و این اعتقاد از درون جان آنان برمی خاست.

وی در مورد کتاب «روز‌های دلدادگی» ابراز کرد: در کتاب «روز‌های دلدادگی» به بخش‌هایی از عملیات‌های خیبر، محرم و بیت‌المقدس اشاره شده همچنین برجستگی‌های ویژه و خاصی عملیات خیبر مطرح شده است یکی از جذاب‌ترین بخش‌های کتاب نیز به عملیات بیت المقدس، آزادی خرمشهر و اسارت ۱۹۰۰۰ اسیر اختصاص یافته است.

بابایی فارسانی به پیام کتاب «روز‌های دلدادگی» اشاره و خاطرنشان کرد: تلاش کردم تا در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به نگارش خاطرات بپردازم که ابعادی از هشت سال دفاع مقدس را مطرح می‌کرد خواستم تا گوشه‌ای از فضیلت‌های شهدا را برای مخاطبان مطرح کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *