صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش جمعیت کیفری از برنامه‌های جدی دادگستری تهران است

۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰:۰۷
کد خبر: ۶۹۳۹۳
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: اسماعیلی گفت: موضوع کاهش جمعیت کیفری از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری و همچنین مسئولان عالیرتبه قوه قضائیه به شمار می‌رود، از برنامه‌های مهم دادگستری استان تهران است و اقدامات و برنامه ریزی‌هایی در این راستا صورت گرفته است.
به گزارش گزوه حقوقی و قضایی میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری تهران، «غلامحسین اسماعیلی» در بازدید سر زده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ورامین اظهار کرد: علیرغم مشکلات موجود و تراکم پرونده ها معتقدم قضات دارای ظرفیت‌های بالایی هستند و با تلاش بیشتر و مدیریت زمان همچنان می‌توانند منشاء خدمات بزرگی در عرصه اجرای عدالت و ایجاد امنیت در جامعه باشند.

وی افزود: سزاوار نیست با همه تلاشهایی که صورت می گیرد و تصمیمات قضایی ماهوی مهمی که اتخاذ می شود صرفاً به لحاظ برخی مسائل حاشیه ای کم ارزش مانند برخورد نامناسب تعداد محدودی از همکاران قضایی و یا تاخیرهای غیرموجه در امر دادرسی جایگاه خطیر دستگاه قضایی در نزد افکار عمومی دچار خدشه و آسیب شود. 

اسماعیلی در ادامه افزود: موضوع کاهش جمعیت کیفری که از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و همچنین مسئولان عالیرتبه قوه قضائیه به شمار میرود، از برنامه‌های جدی دادگستری استان بوده و اقدامات و برنامه ریزی هایی در این راستا صورت گرفته که امید است در سایه تلاش و مساعدت تمامی نهادهای قانونی ذیربط ، در جهت نیل به این هدف مقدس موفق شویم . بهره گیری از ظرفیت های موجود در قوانین مانند: استفاده از مجازات‌های جایگزین، تعلیق و تعویق مجازات و آزادی مشروط  و همچنین جلوگیری از پرونده سازی‌های بی مورد که بازداشت متهم را بدنبال دارد، می تواند در کاستن از جمعیت زندانیان تاثیر بسزائی داشته باشد . 

رئیس کل دادگستری تهران ضمن تاکید مجدد بر تعیین تکلیف پرونده های مسن اظهار داشت: طبع قضائی برخی از پرونده‌ها چنان است که امکان اتخاذ تصمیم فوری راجع به آنها امکان پذیر نیست. تعداد این نوع پرونده ها قطعاً زیاد نیست و در خصوص بیشتر پرونده ها می توان بموقع تصمیم گیری قضائی کرد. و به هر حال باید بدانیم که دادرسی عادلانه یعنی رسیدگی و صدور حکم در مدتی منطقی و اجرای سریع و به موقع حکم صادره، در این صورت است که می توان ادعا کرد ، دستگاه قضا در جهت تحقق عدالت گام برداشته است .

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *