صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«نظام مسائل در حوزه اقتصاد» باید با توجه به مکتب اسلامی احصا شود

۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷:۴۵
کد خبر: ۶۹۳۶۰۵
هشتمین پیش نشست همایش نظام مسائل اولویت دار کشور با همکاری مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام و سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد.

- بنا به اعلام روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت، هشتمین پیش نشست همایش نظام مسائل اولویت‌دار کشور با موضوع «نظام مسائل عرصه اقتصادی کشور مبتنی بر سیاست‌های کلی نظام» با سخنرانی حسین صمصامی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و سرپرست اسبق وزارت اقتصاد و دبیری، مهدی مقدسی مدیر کل حقوقی مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام، برگزار شد.

در این نشست که با حضور مسئولین، اساتید و جمعی از نخبگان و دانشجویان برگزار شد صمصامی اظهار داشت: یکی از مشکلات بزرگ این است که نه تنها تفکر غربی در جامعه حاکم است، بلکه مدل عملکرد ما در اقتصاد هم به تقلید از غرب است. علت موفقیت و پیشرفت غربی‌ها در زمینه‌های اقتصادی، ایجاد بستر‌های مناسب برای اجرایی شدن اهداف از طریق فرهنگ عمومی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: از گذشته تا کنون موضوع اصلی انقلاب، حاکمیت اسلام در جامعه ایران است و اگر ما در زمینه نظامی موفق هستیم به علت نهاد سازی صحیحی است که پس از انقلاب انجام شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: نگاه غرب به انسان مادی‌گرایی و تجربه‌گرایی است که این تفکر زیربنای سکولاریسم و لائیسم است که مبانی وحیانی را کاملا ندیده می‌گیرند، در همین راستا فرق اقتصاد ما با غربی‌ها در این است که منافع شخصی نباید در تعارض با منافع اجتماعی و جمعی باشد.

سرپرست اسبق وزارت اقتصاد تاکید کرد: یکی از حربه‌های دشمن علیه ایران موضوع ارز است تا مردم علیه نظام برگردند و حفظ ارزش پول ملی هم موضوعی است که بار‌ها توسط مقام معظم رهبری تاکید شده است و این موضوع مهم هم از سمت مجلس و هم از سمت دولت مورد غفلت واقع شده است.

صمصامی افزود: مهم است که نظام مسائل ما در حوزه اقتصادی با توجه به مبانی و مکتب اسلامی در قالب یک چهارچوب احصا شود.

وی تصریح کرد: شرط اصلاح نظام مالیاتی، ایجاد پایگاه اطلاعاتی و اصلاح نظام بانکی است. اولویت‌های اقتصادی کشور مبتنی بر سیاست‌های کلی، ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی، عدم جذاب کردن سفته بازی‌ها و کشف پایه‌های مالیاتی است.

گفتنی است این پیش نشست‌ها به همایش ملی بینات خواهد انجامید. برای شرکت، اطلاع از زمان و مکان نشست‌ها و یا استفاده از محتوای نشست به سایت Mtod.ir مراجعه کرده و در بخش نشست بینات ثبت نام کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *