صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واردات ۴۰۰ هزار تُن روغن تا پایان سال

۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱:۵۴
کد خبر: ۶۹۳۵۰۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به نیاز یک میلیون و ۶۰۰ هزار تُنی روغن در کشور، از واردات ۴۰۰ هزار تُن روغن تا پایان سال خبر داد.
- بنا به اعلام شاتا، حسن ‌حنان در نشست سراسری هماهنگی و تبادل نظر برای تامین روغن مصرفی خانوار و صنایع گفت: نیاز مصرفی کشور در هر سال یک میلیون و ۶۰۰ هزار تُن است که ۹۰ درصد آن از طریق واردات روغن خام تامین می‌شود.
 
معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود: به طور متوسط نیاز سرانه مصرف در هر ماه دو لیتر است که کوچکترین وقفه در تامین سبب ایجاد کمبود می‌شود که البته این موضوع دو ماه قبل به وقوع پیوست که با هوشیاری و تدبیر تامین کنندگان روغن از بخش دولتی و خصوصی این مشکلات برطرف شد.

حنان با تاکید بر اینکه مشکلی در زمینه تامین کالا‌های اساسی گندم، روغن، برنج و شکر در کشور وجود ندارد از واردات حدود ۴۰۰ هزار تُن روغن در دو ماه آخر سال خبر داد و گفت: با توجه به واردات قبلی توسط شرکت و بخش خصوصی و استحصال روغن از دانه‌های روغنی تولید شده در کشور هیچ مشکلی در تامین روغن مصرفی خانوار و صنعت نداریم و فور این کالا را خواهیم داشت.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران افزود:، اما آنچه مهم است گلوگاه‌های خروج روغن از چرخه مصرف در زنجیره تامین و مسائل احتکار و انبار آن است که باید مورد مداقه مدیران سازمان صمت و ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استان‌های سراسر کشور قرار گیرد.

حنان سامانه جامع تجارت و سامانه انبار‌ها را ابزار مناسب برای رصد کالا‌های اساسی در کشور اعلام کرد و گفت: اطلاعات کالای وارد شده ثبت شده در این سامانه‌ها زمینه رصد کالا‌های اساسی در زنجیره تامین را برای مدیران استانی صمت و غله میسر ساخته که باید روزانه از طریق این سامانه‌ها میزان موجودی و نیاز استان رصد شود.
 
بیشتر بخوانید:
 
وی گفت: مدیران استانی باید میزان مصرف روغن خام کارخانجات را به طور مستمر رصد کنند تا بر اساس میزان نیاز روغن دریافت کنند. موضوع مشخص شدن نیاز به روغن در استان‌های مرزی بیشتر ضروری است و لازم است که فرم‌های آماری ارسالی ما را تکمیل و ارسال کنند تا با اطلاع از میزان مصرف مسائل قاچاق کالا‌های اساسی به خارج مرتفع شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *