صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاکید رئیس دادگستری کرمانشاه بر ضرورت صدور آرای متقن توسط محاکم و اقناع طرفین دعوا

۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰:۰۲
کد خبر: ۶۹۳۱۸۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در جمع قضات محاکم تجدیدنظر،گفت: پاسخگویی به مردم و صدور آرای متقن سبب ثبات حقوقی جامعه می‌شود.

- توسلی‌زاده رئیس دادگستری کرمانشاه در جمع قضات محاکم تجدیدنظر استان با بیان اینکه پاسخگویی به مردم و صدور رأی متقن و مستند به جامعه آرامش حقوقی می‌دهد تاکید کرد: رأی خوب آرامش فردی و اجتماعی به دنبال دارد و مالکیت اشخاص و به تبع آن توسعه اجتماعی به دنبال دارد.

وی خاطر نشان کرد: از اصول اخلاق حرفه‌ای برقراری ارتباط خوب با مراجعین است به نحوی که پذیرش آرا صادره از سوی آن‌ها به راحتی صورت گیرد و به نوعی به اقناع بیانجامد.

عالی‌ترین مقام قضایی استان افزود: ما نیاز داریم با مردم ارتباط خوبی برقرار کنیم چرا که می‌توانیم انتظارات آن‌ها را متعادل و منطقی کنیم.

توسلی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انسجام درونی در دادگستری استان کرمانشاه، این مهم را از عوامل پیشرفت بر شمرد و تاکید کرد این همگرایی سبب شد در جریان سفر ریاست قوه قضائیه به استان نتایجی خوبی حاصل شود. برخی از برنامه‌های استان از جمله در حوزه سازش بازتاب کشوری پیدا کند. در این باره و در ستاد مصلحین استان که خارج از شورا‌های حل اختلاف عمل می‌کند، بیش از ۱۶ هزار پرونده به سازش ختم شود.

این مقام قضایی خاطرنشان ساخت البته کمتر مجازات کردن از اصولی است که باید به آن پایبند باشیم و مجازات را برای جرائم سنگین و ضروری پیش بینی کنیم.

رئیس کل دادگستری استان با تاکید بر توسعه سازش بیش از پیش یادآور شد سعی شود با نگاه خاص به این موضوع حتی در پرونده‌هایی که منجر به برائت می‌شود، عمل شود. به گونه‌ای که قبل از صدور رای برائت از شیوه سازشی بهره گیرید تا از شکل گیری پرونده‌های بعدی جلوگیری شود.

در ادامه این نشست برخی قضات محاکم تجدید نظر به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و به برخی نقاط حقوقی و تصمیم گیری و اجماع نظر در این خصوص پرداختند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *