صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خودروی خودرانی که علائم حیاتی مسافران را کنترل می‌کند +عکس

۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۸:۰۱
کد خبر: ۶۹۳۱۴۳
شرکت خودروسازی «جنرال موتورز» از یک فروند تاکسی پرنده خودران که توانایی کنترل علائم حیاتی مسافران را دارد، رونمایی کرد.
_ ایرنا به نقل از دیلی میل نوشت: این دو خودرو که توسط شرکت خودروسازی «جنرال موتورز» ساخته شده اند با مارک «کادیلاک» در نمایشگاه فناوری‌های مصرفی جهان (۲۰۲۱ CES) که امسال به صورت مجازی برگزار شد، به نمایش درآمد.
 
این شرکت خودروسازی در نمایشگاه ۲۰۲۱ CES، یک ویدیوی مفهومی را به نمایش گذاشت که نشان می‌دهد یک هواپیمای تک نفره به نام eVTOL به صورت عمودی از زمین بلند می‌شود و به صورت عمودی بر زمین فرود می‌آید و سرعت آن ۵۶ مایل در ساعت  (۹۰.۱۲۳ کیلومتر در ساعت) است.
 
 
در این ویدیو همچنین از یک خودروی لوکس خودران رونمایی شد که دو سرنشین را در خود جای می‌دهد. این خودرو‌های مفهومی در جریان سخنرانی کارشناسان این شرکت در این کنفرانس فناوری که به دلیل شیوع ویروس کرونا، برای اولین بار به صورت مجازی برگزار می‌شود، رونمایی شدند.
 
زمان تولید این دو خودروی آینده‌نگرانه که بخشی از نمونه کار‌های Halo Portfolio کادیلاک هستند، مشخص نیست. پهپاد تک سرنشین جنرال موتورز اولین تلاش این شرکت در زمینه ساخت خودرو‌های پرنده محسوب می‌شود.  
 
این شرکت اعلام کرد که این تاکسی پرنده دارای چهار «روتور» مجهز به یک موتور الکتریکی ۹۰ کیلووات ساعتی است که سرعت ۵۶ مایل در ساعت  (۹۰.۱۲۳ کیلومتر بر ساعت) را تولید می‌کند.
 
 
«مایکل سیمکو»، معاون طراحی  جنرال موتورز، در این ویدیو گفت: برای مثال زمانی که شما در دفتر کار هستید و باید به جلسه‌ای در سطح شهر بروید، تاکسی پرنده eVTOL،  شما را در پشت بام سوار می‌کند و در نزدیک‌ترین ایستگاه اختصاصی به مقصد پیاده می‌کند. این کار باعث عبور از ترافیک، ازدحام جمعیت و موانع دیگری می‌شود که در مسیر مسافران از مقصد A به B وجود دارد.
 
جنرال موتورز اطلاعات بیشتری در مورد تاکسی پرنده خودران خود منتشر نکرده است.
 
 
جنرال موتورز در این نمایش ویدیویی همچنین از یک خودروی شخصی خودران کادیلاک به نام PAV، رونمایی کرد که به شکل مستطیل است و یک فضای اجتماعی شبیه لیموزین، اما بدون راننده را برای مسافران فراهم می‌کند.  مسافران در داخل این خودرو می‌توانند علائم حیاتی خود را از طریق حسگر‌های بیومتریک که در صندلی‌های چرمی آن تعبیه شده اند،  بخوانند.
 
این خودرو پنجره‌های بغل ندارد، اما از یک صفحه بزرگ شیشه‌ای در قسمت‌های سقف و عقب برخوردار است. درون کابین این خودرو همچنین یک صفحه جمع شونده وجود دارد که علائم بیومتریک هر مسافر و سایر اطلاعات مانند آب و هوا و زمان تخمینی ورود را نشان می‌دهد.
 
سخنگوی جنرال موتورز در گفتگو با شبکه CNBC تأیید کرد که این شرکت مدل‌هایی از هر دو مفهوم خودران را طراحی کرده است، اما در جریان این نمایش از «رندر‌های رایانه ای» (پویانمای رایانه ای) استفاده کرده است.
 
این دو  دستاورد در بزرگ‌ترین نمایشگاه فناوری‌های مصرفی جهان (۲۰۲۱ CES) به نمایش گذاشته شده اند. این نمایشگاه به طور رسمی  روز گذشته - دوشنبه ۱۱ ژانویهً۲۲ دی - گشایش یافت و تا پنج شنبه  ۱۴ ژانویه (۲۵ دی) ادامه دارد.
 
این نمایشگاه امسال بسیار متفاوت از سال‌های دیگر است. شرکت‌های حاضر به جای پر کردن یک مرکز همایش عظیم با غرفه‌های بزرگ و رنگارنگ، امسال جدیدترین محصولات خود را به صورت آنلاین و به صورت نمایشگاه‌های مجازی از طریق پخش مستقیم یا فقط انتشار اخبار، رونمایی می‌کنند.
 
انجمن الکترونیک مصرفی که یک انجمن غیرانتفاعی برگزار کننده این رویداد چهار روزه است، اعلام کرد: ۱۸۰۰ غرفه‌دار از سراسر جهان امسال در این «رویداد دیجیتالی»  شرکت دارند که این تعداد در مقایسه با چهار هزار غرفه‌دار حضوری که سال گذشته در نمایشگاه شرکت داشتند، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
 
این رویداد مجازی به شرکت‌های فناوری از کشور‌هایی که پیش از این هرگز در آن شرکت نکرده‌اند، امکان شرکت در این نمایشگاه را می‌دهد.
 

برچسب ها: خودرو فناوری

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *