صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خاموشی‌های اخیر شبکه برق به دلیل کمبود سوخت ارائه شده به نیروگاه‌هاست/ برق مصرفی ارز‌های دیجیتال کمتر از یک درصد است

۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۹:۴۳
کد خبر: ۶۹۳۰۴۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی کمبود سوخت معتقد است خروج نیروگاه‌های برق حرارتی باعث خسارت‌های فراوان مالی به اقتصاد، صنعت و سطح رفاه زندگی مردم وارد خواهد کرد، خاموشی‌های اخیر هم به دلیل کمبود سوخت ارائه شده به نیروگاه‌های کشور بوده است.
پیام باقری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به قطعی شبکه برق، اظهار کرد: در گذشته نگرانی‌های صنعت برق مربوط  پیک مصرف در فصل تابستان بود، این نگرانی در سال‌های گذشته، کاهش تولید انرژی برق آبی خود را به صورت خاموشی مقطعی و برنامه ریزی شده  نشان داد.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: اخیراً با موضوعی مواجه هستیم که با وجود اختلاف ۲۰ هزار مگاواتی مصرف برق  در فصل تابستان و زمستان شاهد خاموشی در فصل سرما هستیم.
وی افزود: پایه سوخت عمده نیروگاه‌های تولید برق، گاز است و کمبود آن می‌تواند منجر به کاهش تولید برق کم شود، در این شرایط استفاده از سوخت‌های جایگزین مانند مازوت و گازوئیل افزایش خواهد یافت و این ۲ سوخت نسبت به گاز آلودگی بیشتری را برای محیط زیست به بار خواهد آورد.

باقری  با بیان اینکه استفاده از سوخت مایع علاوه بر ایجاد مشکلات فنی برای  نیروگاه‌های برق حرارتی تنها باید در زمان اضطرار مورد استفاده قرار گیرند، ادامه داد: نیروگاه‌های تولید برق به گونه‌ای طراحی می‌شود که در صورت نبود گاز به عنوان سوخت پایه،   از سوخت‌های مایع جایگزین استفاده کند، اما این طراحی بدین معنی نیست که استفاده از سوخت‌های مایع می‌تواند به عنوان جایگزین دائمی گاز باشد.

به گفته وی، استفاده از سوخت‌های جایگزین فقط به دلیل این است که  نیروگاه‌های برق حرارتی از مدار خارج نشوند، خروج نیروگاه‌های برق حرارتی باعث خسارت‌های فراوان مالی به اقتصاد، صنعت  و سطح رفاه زندگی مردم وارد خواهد کرد، خاموشی‌های اخیر هم  به دلیل کمبود سوخت ارائه شده به نیروگاه‌های کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: ارز دیجیتال به عنوان یک صنعت از سال گذشته با تایید هیئت وزیران به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده است، در زمان تصویب این طرح قرار بر این گذاشته شد که استخراج ارز‌های دیجیتال در فصول سرد سال است که ظرفیت بالغ بر ۲۰ هزار مگاوات برق مازاد بر نیاز موجود است فعالیت خود را آغاز کند.

وی افزود: تعرفه استخراج ارز‌های دیجیتال به گونه‌ای تصویب شد که در زمان فصل سرد قیمت کمتری نسبت به برق دریافتی در فصل گرما داشته باشد.

باقری عنوان کرد: با بررسی آمار‌های ارائه شده میزان مصرف برق‌های دیجیتال در کشور کمتر از ۱۰۰۰ مگاوات است که شامل استخراج‌های مجاز و غیر مجاز نیز می‌شود و کمتر از یک درصد ظرفیت تولید برق است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی بیان کرد: نیروگاه‌های  تولید برق  به تناوب در فصل زمستان به دلیل کاهش مصرف و به منظور اورهال کردن برای پیک تابستان برق از مدار خارج می‌شوند، فشار مضاعف به نیروگاه‌های تولید برق در فصل زمستان برای تامین انرژی،  می‌تواند جریان ارائه تولید برق در پیک تابستان را با اختلال فراوان مواجه کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *