صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت صهیونیست‌ها بر ساخت واکسن «فایزر»

۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۲۳۹۶
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده اند برخی از مدیران ارشد شرکت «فایزر»، صهیونیست‌هایی هستند که به آمریکا مهاجرت کرده اند. بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی این واکسن با تبعات منفی که داشته، نتوانسته است اعتماد مردم آمریکا را به خود جلب کند.
_ روزنامه کیهان نوشت: واکسیناسیون سراسری در اروپا و آمریکا با استفاده از واکسن‌های فایزر و مدرنا شروع شده، اما روند آن به کندی پیش می‌رود و مردم و حتی کادر‌های درمانی رغبتی به واکسیناسیون نشان نمی‌دهند. چندی پیش «دیلی میل» نوشت با این وضع دست کم ۱۰ سال طول می‌کشد که تنها در آمریکا ۸۰ درصد مردم در مقابل کرونا واکسینه شوند. روزنامه‌های صهیونیستی نیز در گزارش‌هایی خبرداده‌اند که برخی مدیران ارشد شرکت‌های آمریکایی «فایزر» و «مدرنا» که واکسن کرونا را تولید کرده‌اند صهیونیست‌های دو آتشه هستند.
 
روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در گزارشی «آلبرت بورلا» مدیرعامل اجرایی و رئیس‌هیئت مدیره شرکت «فایزر» سازنده واکسن کرونای آمریکایی را یک «اسرائیلی متعصب» معرفی کرد.
 
در این گزارش که تصویری از «بورلا» را با کلاه یهودی «کیپا» بر سر، در حال روشن‌کردن شمع‌های جشن «حنوکا» در یک رویداد مجازی ترتیب داده شده توسط سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن در دسامبر سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد، به نقل از «ران درمر» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، این فرد، مهاجری بازمانده از رویداد ادعایی «هولوکاست» معرفی می‌شود که والدینش در بین یهودیانی بودند که ادعا شده از شهر «تِسالونیکی» دومین شهر بزرگ یونان از دست نازی‌ها نجات یافته‌اند.  
 
رسانه صهیونیستی «جوئیش ویس» هم در مطلبی به معرفی وی پرداخته و او را «ساکن نیویورک» و «از یهودیانی شهر تسالونیکی یونان» معرفی کرده که «همچنان اقوامی در آنجا دارد و به آن‌ها سر می‌زند». در این گزارش، «میکائیل دولستن» از دیگر مدیران ارشد شرکت واکسن سازی «فایزر» هم یک مهاجر یهودی با ریشه سوئدی معرفی شده که خانواده‌اش در روز‌های نخست جنگ جهانی دوم، از اتریش‌گریخته‌اند. بنا بر این گزارش، او چند بار در جوانی به فلسطین اشغالی سفر کرده و یک سال از دوره تحصیلی خود را در «مؤسسه وایزمن» در فلسطین اشغالی گذرانده است.
 
«تایمز اسرائیل» هم «دولستن» را مهاجری یهودی معرفی می‌کند که در سال ۲۰۰۴ میلادی، از سوئد به نیویورک رفته است. فرد سومی که در گزارش رسانه‌های صهیونیستی به او اشاره شده، «تال زاکس» مدیر ارشد پزشکی شرکت «مدرنا» و سازنده دیگرواکسن کرونای آمریکایی است. بنا بر این گزارش‌ها، او یک صهیونیست اسرائیلی متولد شهر حیفا در فلسطین اشغالی است و مدرک خود را از دانشگاه «بن‌گورین» در فلسطین اشغالی گرفته است.

مقاومت در برابر فایزر

به گزارش فارس حضور صهیونیست‌ها در جایگاه‌های مدیریتی شرکت‌های آمریکایی پیشرو در تولید واکسن کرونا در جهان، در حالی است که در برابر استفاده از این واکسن‌ها در بین مردم آمریکا و بخصوص جامعه بهداشتی و پزشکی این کشور به عنوان افراد در خط مقدمِ دریافت واکسن، تردید‌های جدی وجود دارد. اخیراً نتایج یک نظرسنجی نشان داد هزاران نفر از کارکنان بخش بهداشت آمریکا از بیم عوارض جانبی این واکسن‌ها، حاضر نیستند واکسن کرونا دریافت کنند.
 
به نوشته روزنامه «دیلی‌میل»، طبق این نظرسنجی، ۶۰ درصد کارکنان یک مرکز نگه‌داری سالمندان در ایالت اوهایو، حدود نیمی از کارکنان بخش بهداشت یکی از مناطق کالیفرنیا و ۴۰ درصد از پرستاران شهر لس‌آنجلس از دریافت واکسن کرونا امتناع می‌کنند. شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی می‌گویند از عوارض جانبی خطرناک دریافت این واکسن نگران هستند و نمی‌خواهند با آن‌ها مانند موش آزمایشگاهی رفتار شود.
 
روزنامه آمریکایی «یواس تودی» هم به‌تازگی از جان‌باختن یک پزشک آمریکایی حدود دو هفته پس از تزریق واکسن کرونا خبر داد. وزارت بهداشت فلوریدا در بیانیه‌ای اعلام کرده بازرسان پزشکی میامی، در حال بررسی مرگ این پزشک ۵۶ ساله هستند. پیشتر «سونیا آسویدو» از کارکنان بخش بهداشت پرتغال، ۴۸ ساعت پس از تزریق واکسن کرونای شرکت فایزر به طور ناگهانی درگذشت.  این زن ۴۱ ساله پس از اینکه در ۳۰ دسامبر (دهم دی‌ماه) واکسن کرونای شرکت بیون‌تک-فایزر را تزریق کرد هیچ عارضه جانبی را احساس نکرد، اما در اول ژانویه درگذشت. در نروژ نیز دو زن  پس از تزریق واکسن فایزر، جان خود را از دست دادند.
 
علاوه‌بر این گزارش‌ها، گزارش‌های زیادی هم درباره بروز عوارض در بین دریافت‌کنندگان این واکسن‌ها دریافت شده است. بنا بر یک گزارش، تنها چند روز پس از توزیع واکسن کرونای متعلق به شرکت فایزر، موارد متعددی از حساسیت و یک مورد ابتلا به کرونای دریافت‌کننده این واکسن گزارش شد. تأیید واکسن فایزر در انگلیس حتی زودتر از آمریکا صورت گرفت و «آنتونی فائوچی» از مقامات گروه مقابله با ویروس کرونا در دولت آمریکا، آن را اقدامی عجولانه توصیف کرد.

امتناع نیمی از مردم آمریکا از زدن واکسن کرونا

همزمان شبکه خبری «سی ان بی‌سی» آمریکا اعلام کرده، در شرایطی که آمریکا و بسیاری از کشور‌های جهان واکسیناسیون کرونا را آغاز کرده‌اند، نتیجه تحقیقات موسسه پیو نشان می‌دهد که در ماه سپتامبر ۵۰ درصد از آمریکایی‌ها گفته‌اند تمایلی به دریافت واکسن کرونا ندارند و ۴۰ درصد نیز معتقد‌اند «قطعا» یا «احتمالا» واکسن کرونا را تزریق نمی‌کنند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *