صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دریافت‌کنندگان واکسن "کوو ایران" به ۱۰ داوطلب رسید

۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱:۰۴
کد خبر: ۶۹۱۹۶۵
مجری مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا اظهار داشت: واکسن کرونای ایرانی، امروز (۲۱ دی) به ۳ داوطلب دیگر تزریق شد و تعداد دریافت کنندگان واکسن "کُوو ایران برکت" به ۱۰ داوطلب رسید.

- محمدرضا صالحی مجری مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا گفت: کمیته پایش داده و ایمنی مجوز تزریق واکسن ایرانی کرونا "کُوو ایران برکت" به ۷ داوطلبان مرحله سوم را صادر کرد و این کار امروز و فردا (یکشنبه و دوشنبه ۲۱ و ۲۲ دی ماه) ادامه می‌یابد.

وی ادامه داد: اطلاعات ۷ داوطلب اول این مطالعه، روز گذشته تحویل کمیته پایش داده و ایمنی قرار گرفت و آن‌ها مجوز تزریق مرحله سوم این مطالعه را صادر کردند.

وی ادامه داد: اگر مرحله سوم مطالعه آزمایش انسانی واکسن کرونا مورد تایید قرار گیرد اوایل هفته آینده تزریق واکسن به ۱۴ داوطلب دیگر انجام می‌شود و در مرحله آخر هم ۲۸ داوطلب وارد این مطالعه می‌شوند و در صورت تایید وارد مرحله دوم آزمایش انسانی واکسن کرونا خواهیم شد.

صالحی اظهار داشت: نشانه استواری گام‌های محققان برای ساخت واکسن کرونا این است که دوز دوم واکسن ۳ داوطب اول این مطالعه سه شنبه این هفته تجویز خواهد شد.

وی ادامه داد: ۲ هفته پیش دوز اول واکسن ایرانی کرونا به ۳ داوطلب تزریق شد و هفته گذشته هم با تائید کمیته پایش داده‌ها و ایمنی، واکسن به ۴ داوطلب دیگر هم تزریق شده است.

مجری مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا به وضعیت عمومی ۷ داوطلب اول این مطالعه اشاره کرد و گفت: تاکنون عوارض جدی بر این داوطلبان حادث نشده و حال عمومی آنان خوب است.

وی با اشاره به اینکه به دلایل متعددی به موفقیت این طرح امیدوار هستیم، گفت: نتایج مطلوب در مطالعات پیش بالینی و انتخاب پلتفروم شناخته شده از جمله دلایل موفقیت این مطالعه است. مطالعات حیوانی این مطالعه از نظر ایمنی زایی و عوارض پایین در حیوانات، بسیار موفقیت آمیز بوده است.

وی تاکید کرد: این پلتفروم برای ساخت واکسن‌های دیگر، بار‌ها استفاده شده و به عبارتی بر روی انسان آزمایش شده و تقریبا یکی از ایمن‌ترین پلتفروم‌ها از نظر کاهش عوارض است.

صالحی بیان داشت: ممکن است ایمنی زایی این روش از سایر روش‌های ساخت واکسن کمتر باشد، اما ضمن قابل قبول بودن ایمنی زایی این واکسن، عوارض کمتری را هم بوجود می‌آورد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *