صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسباب بازی‌های پلاستیکی تهدیدی برای محیط زیست

۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۱۷۴۶
یک کارشناس محیط زیست معتقد است خانواده‌ها باید برای حفظ محیط زیست تلاش کنند و این امر را به فرزندان خود آموزش دهند. او می‌گوید یکی از این نکات، عدم خرید اسباب بازی‌های پلاستیکی است، زیرا تولید سالانه صد‌ها هزار تن از این کالا سبب ایحاد مخاطرات فراوانی برای محیط زیست می‌شود.
_ باشگاه خبرنگاران نوشت: مریم صبوری با اشاره به حضور مردم در حفظ محیط زیست اظهار کرد: مردم باید حافظ محیط زیست باشند، چراکه نگهداری از محیط زیست بدون همراهی مردم امکان پذیر نیست و نمی‌توان کاری را از پیش برد، زیرا حل بسیاری از مشکلات در گرو همین آگاهی و همراهی جامعه محلی است.
 
این کارشناس محیط زیست افزود: سمن‌هایی وجود دارند که تعداد آن‌ها محدود است و سازمان محیط زیست و مردم باید برای افزایش این سمن‌ها برنامه‌هایی را تدوین کنند.
 
صبوری با اشاره به اینکه بیش از هزار سمن در ایران برای حفظ محیط زیست وجود دارد، گفت: نهاد‌ها و سازمان‌های متولی باید سمن‌ها را به عنوان همراه محیط زیست بپذیرند و به آن‌ها اجازه فعالیت دهند و مانع فعالیت آن‌ها نشوند.
 
این کارشناس محیط زیست افزود: باید اجازه دهیم فرزندانمان از کودکی با این مفاهیم آشنا شود، در این صورت است که می‌توانیم به آینده محیط زیست امیدوار باشیم.
 
وی درباره مخاطرات پلاستیک برای محیط زیست گفت: یکی از نکاتی که ما باید از کودکی به فرزندانمان یاد دهیم این است که برای آنان اسباب بازی‌های پلاستیکی خریداری نکنیم، زیرا لوازم می‌تواند آسیب‌های زیادی را به محیط زیست وارد کند.
 
صبوری با اشاره به اینکه ۹۰ درصد اسباب‌بازی‌های موجود در سراسر دنیا پلاستیکی هستند، تصریح کرد: سالانه بیش از صد‌ها هزار تن اسباب بازی پلاستیکی تولید و توزیع می‌شود که می‌تواند برای محیط زیست مخاطرات فراوانی را به همراه داشته باشد.
 
این کارشناس محیط زیست گفت: اسباب بازی‌های پلاستیکی یکی از مشکل‌های محیط‌زیستی مهم دنیای حاضر هستند و اگر بخواهیم فرزندانی حساس به سرنوشت محیط‌زیست و آشنا با توسعه پایدار تربیت کنیم، لازم است برای این مشکل فکری بیاندیشیم.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *