مراجعه به اورژانس با شدت گرفتن آلودگی هوا افزایش یافته است
حسین کرمانپور در گفتوگو با میزان ضمن اشاره به اینکه تعداد مراجعه کنندگان به اورژانس بیمارستانها با شدت گرفتن آلودگی هوا افزایش یافته است، گفت: آلودگی هوا سبب میشود، سکتههای قلبی و مغزی و بیماریهای تنفسی نظیر برونشیتهای مزمن و بیماریهای مزمن انسدادی ریه (COPD) شدت یابند.
وی با بیان اینکه آلودگی هوا همچنین میتواند موجب تشدید و یا ایجاد بیماریهای پوستی شود، ادامه داد: افزایش غلظت آلایندههای جوی سبب شدت گرفتن و یا بروز مشکلات چشمی میشود و در این دوران با مشکلاتی نظیر سردرد، خوابآلودگی، احساس ضعف و بی حالی بیشتر مواجه هستیم.
رییس اورژانس بیمارستان ابن سینا اظهار کرد: کادر درمان در این دوران بسیار به زحمت میافتند چرا که با مشاهده یکسری از علائم گمان میکنند فرد مراجعه کننده دچار بیماری خطرناکی شدهاست و پس از بررسی متوجه میشوند، این علائم به دلیل افزایش غلظت آلایندههای جوی بروز پیدا کردهاند.
این پزشک اورژانس در پاسخ به این سوال که با توجه به همزمانی آلودگی هوا و کرونا با هم بهتر است، پنجرهها را باز بگذاریم یا ببندیم؟، توضیح داد: اگر بیرون از خانه باد بوزد بهتر است پنجرها باز باشند، اما چنانچه هوا ساکن باشد، هنگامی باید پنجره را باز کنیم که آلودگی هوا کمتر است، چرا که بر خلاف کرونا که از پنجره داخل منزل نمیشود، آلایندههای جوی وارد میشوند و فضای خانه را آلوده میکنند.
وی با بیان اینکه از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب هوا بیشتر میزان آلودگی را دارد، متذکر شد: توصیه میشود، زمانی که آلودگی هوا با چشم قابل رویت است، که هم اکنون با چنبن وضعیتی رو به رو هستیم، پنجرهها را باز نکنیم و برای مقابله با کرونا از تهویه داخل خانه استفاده کنیم که البته اکثر افراد در منزل خود تهویه مناسب ندارند و به همین دلیل یکی از نگرانیهای کادر درمان در حال حاضر این است که آلودگی هوا و کرونا موجب تشدید یکدیگر میشوند.