صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حرفه آموزی، ساخت و تولید ماسک در «شکلات تلخ»

۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۹۱۳۱۳
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
کارگردان برنامه تلویزیونی «شکلات تلخ» گفت: برنامه شکلات تلخ این هفته با موضوع حرفه آموزی، ساخت و تولید ماسک، تولید کیف برای نقاط مرز کشور، مهارت آموزی و ایجاد شغل برای آسیب دیده‌های اجتماعی در سرای نور و حافظ روایت می‌شود.

مجتبی احمدی در گفت‌وگو با پیرامون موضوع این هفته برنامه «شکلات تلخ» گفت: در حوزه آسیب با محوریت‌های مختلف، همیشه بحث شغل و درآمد زایی در اولویت بوده است و چه بسا در بسیاری از مواقع بیکاری و نداشتن شغل و مهارت عامل اصلی آسیب‌ها و تغییر مسیر به راه نادرست را به اهالی آسیب نشان داده است.

وی در همین راستا ابراز کرد: قطعا مهارت و داشتن یک هنر که بتواند به درآمد زایی و ایجاد آرامش و امنیت اجتماعی منجر شود می‌تواند نسخه مناسبی برای نجات افراد در معرض آسیب باشد.

این تهیه کننده برنامه‌های تلویزیونی درباره برنامه «شکلات تلخ» اظهار کرد: در طول ساخت مستند «شکلات تلخ» با گروه‌های سنی مختلفی طرف بوده ایم که هر یک به دلیل فقر و کاستی‌های اجتماعی به مسیر آسیب رسیده اند و در صورت داشتن شرایط مناسب این پتانسیل وجود داشته است که مانند دیگر اقشار جامعه زندگی کنند، اما خیلی از آسیب‌ها از جمله اعتیاد، طلاق، مهاجرت و... محصول فقر و نداشتن شغل و مهارت مناسب است که در برنامه پیش رو با کارشناسان حوزه آسیب موضوع را بررسی می‌کنیم.

احمدی پیرامون اهالی آسیب بیان کرد: بعد از اکبر رجبی مشهود- مدیرعامل موسسه طلوع بی نام و نشان‌ها که مسیر شکل گیری مرکز طلوع را گفت به محمد علی کرمی- مدیر درمان و مدیر سرای امید (مرکز نگهداری مردان بهبود یافته از کارتن خوابی و اعتیاد) رسیدیم و با ندا ماندنی- مدیر سرای مهر (مرکز نگهداری زنان و مادر و کودک بهبود یافته از کارتن خوابی و اعتیاد) زندگی زنان ادامه دادیم و در نهایت با نیلوفر خوانساری- مدیر سرای فرشته‌ها (مرکز نگهداری دختران نوجوان بهبود یافته از کارتن خوابی و اعتیاد) به گروه سنی نوجوان و دختران رسیدیم و حالا با علی بدخشان - مدیر مرکز سرای نور (مرکز نگهداری پسران بهبود یافته از کارتن خوابی و اعتیاد) و مهبد چشمی- مدیر مرکز سرای حافظ (مرکز کار و اشتغال افراد بهبود یافته از کارتن خوابی و اعتیاد) ماجرای شغل و مهارت آموزی را برای آسیب دیدگان بررسی می‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *