صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مکتب فخری‌زاده باید با زبان هنر ترویج و ماندگار شود/ راه شهدای عرصه علم متوقف شدنی نیست

۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۹:۱۴
کد خبر: ۶۹۱۲۷۹
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
مدیر حوزه هنری فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه باید عظمت کار‌های علمی شهید فخری‎زاده به زبان هنر تبیین شود، گفت: راه شهدای عرصه علم متوقف شدنی نیست.

- طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بابک شهریاری در حاشیه همایش ادبی فخر ایران، بزرگداشت شهید دانشمند محسن فخری زاده و مراسم رونمایی از کتاب «فخر ایران» که در تالار اندیشه حوزه هنری و با حضور جمعی از شعرای تراز اول کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: زبان هنر بهترین ابزار برای تبیین عظمت و منش اهل بیت عصمت و طهارت در طول تاریخ بوده است که این سنت پسندیده در انقلاب اسلامی برای تشریح مجاهدت‎های شهدای دفاع مقدس، شهدای محور مقاومت و شهدای عرصه جهاد و علم ادامه پیدا کرد که می‌توان از آن برای انتقال این فرهنگ غنی به نسل جوان جامعه بهره برد.

مدیر حوزه هنری و فرهنگی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در ادامه با بیان اینکه شهدایی مانند سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان شهید محسن فخری زاده نه تنها یک فرد بلکه یک جریان و مکتب هستند افزود: سراسر حیات شهدای ما در حوزه‌های مختلف ایثار، ایمان قلبی، عمل صالح، دانش، اخلاق و معنویت داری نکات و آموزه‌های ماندگار است و این مکتب باید با زبان هنر زنده مانده و ترویج شود.

شهریاری اقدامات علمی شهید فخری زاده را به عنوان الگویی ماندگار برای نسل نوجوان و قشر دانشگاهی ایران بسیار اثربخش دانست و اظهار داشت: عظمت علمی شهید فخری زاده دشمن را به هراس انداخت بود و به همین دلبل به دنبال حذف فیزیکی بودند و در اقدامی کور و ناجوانمردانه او را به شهادت رساندند، لذا باید عظمت کار‌های علمی این شهید بزرگوار هم به زبان هنر تبیین شود تا منش و زندگی علمی او ماندگارتر شود.

مدیر حوزه هنری و فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌هایی همچون کنگره شعر، تلاشی هنرمندانه در پاسخ به اقدام ناجوانمردانه و ددمنشانه دشمنان ایران و نهضت جهانی مقاومت است، خاطرنشان کرد: راه شهدا، به ویژه شهدای علمی متوقف شدنی نیست، چراکه به واسطه مکتبی که ایجاد کرده‌اند راه آن‌ها را هزاران قاسم سلیمانی و هزاران فخری زاده ادامه خواهند داد.

وی با بیان اینکه استفاده از زبان هنر به ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت کمک شایانی می‌کند، گفت: باید مفاهیم ایثار و شهادت در قالب‌های تأثیرگذار فاخر هنری، سینمایی، تئاتر، موسیقی و شعر ارائه شود؛ چراکه هنر به عنوان زبان گویای ایثار و شهادت می‌تواند در ترویج این فرهنگ در نسل جوان بسیار تاثیرگذار باشد.

مدیر حوزه هنری و فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه شهدایی مانند شهید فخری زاده میراث ارزشمند انقلاب اسلامی هستند گفت: هنر برای ماندگاری این میراث بزرگ و گرانبها یک ابزار ارزشمند است و با امکاناتی که دارد می‌تواند به عنوان رساترین و بلیغ‌ترین زبان، کارکرد‌های فرهنگی جامعه اسلامی را به سمت و سوی پایداری ارزش‌ها سوق دهد.

شهریاری در ادامه با بیان اینکه اقدامات و فعالیت‌های فاخر شهید فخری زاده دارای لایه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی است گفت: به کارگیری ابزار هنر یکی از مولفه‌های معرفی ایشان به نسل‌های آینده است که می‌تواند با کمترین هزینه بیشترین تاثیر را به جای گذارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *