صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوران آتشفشان "کوتوپاکسی" زندگی هزاران اکوادوری را مختل کرد

۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵:۰۲
کد خبر: ۶۹۱۰۲
خبرگزاری میزان : فوران آتشفشان "کوتوپاکسی" حدود 325 هزار نفر از مردم این کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است.
به گزارش به نقل از خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین ، «ماریا دل پیلار کورنخو» دبیر ملی سازمان مدیریت خطر اکوادور روز گذشته گزارش داد که حدود 325  هزار نفر از مردم این کشور تحت تاثیر فوران آتشفشان «کوتوپاکسی» (در مرکز اکوادور و 45 کیلومتری شهر «کیتو» پایتخت این کشور) که از جمعه گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است قرار گرفته‌اند.

«کورنخو» در این راستا اعلام کرد که این تعداد افراد تحت تاثیر مواد و گدازه‌های آتشفشانی و ریزش بهمن در پی ذوب شدن برف طی فوران این کوه آتشفشانی قرار گرفته‌اند.

دبیر ملی سازمان مدیریت خطر اکوادور در ادامه توضیح داد که دود و خاکستر ناشی از فوران آتشفشان «کوتوپاکسی» در ایالت‌های «کوتوپاکسی»، «ناپو» و «پیچینچا» این کشور پراکنده شده است.

از روز جمعه هفته گذشته آتشفشان «کوتوپاکسی» چندین بار فوران کرده که منجر به انتشار مواد و گدازه‌های آتشفشانی قابل توجهی در ارتفاعات خود شده است که این رخداد حدود 505 نفر از ساکنین اطراف این آتشفشان را مجبور به ترک خانه‌های‌شان کرده است.

«کورنخو» همچنین گزارش داد که در چنین شرایطی ارائه یک آمار دقیق از ساکنانی که ممکن است طی فوران این آتشفشان تحت آسیب قرار گیرند، امر دشواری است.

در پی فوران آتشفشان «کوتوپاکسی» دولت اکوادور  به مدت 60 روز وضعیت اضطراری اعلام کرد تا تدابیر ویژه‌ای را برای کنترل این رخداد طبیعی و ارائه کمک به افراد متاثر و آسیب دیده طی آن اتخاذ کند.

این آتشفشان فعال 5 هزار و 897 متر ارتفاع دارد و در کوه‌های «کوردیرای مرکزی» در رشته‌کوه «آند» در مرکز اکوادور و در آمریکای جنوبی قرار دارد.

«کوتوپاکسی» خطرناکترین آتشفشان به‌ طور دائم فعال دنیا شناخته می‌شود و فوران‌های مکرر آن خرابی‌های شدیدی را به بار آورده‌ است؛ این آتشفشان دارای تاریخچه‌ای طولانی از فوران‌های شدید بوده و به‌ ندرت برای بیش از 15 سال خاموش مانده است.

زمین‌ها و نواحی اطراف «کوتوپاکسی» تاکنون چندین بار بر اثر وقوع زمین‌لرزه نابود شده و یا در زیر خاکستر و سنگ‌های پرتاب‌شده از دهانهٔ آتشفشان دفن شده‌اند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.






ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *