طرز تهیه نان «شیرمال کشمشی»
نان «شیر مال کشمشی» نانی خوشمزه و شیرین است که با مواد اولیهای مانند آرد گندم و شیر تهیه میشود. این نان برای وعده صبحانه گزینه بسیار مناسبی است.
_ گلدیران نوشت: ما ایرانیها از دیرباز نان را نشانه برکت سفرههای خود میدانیم و نان همیشه در سفرههای ما حضور دارد. هر جا تکهای از نان را در خیابان ببینیم به رسم احترام و نشانه برکت، در کناری قرار میدهیم تا بلکه غذایی برای پرندگان رهگذر باشد. در این راستا امروز میخواهیم نان شیر مال کشمشی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه نان شیرمال کشمشی
پوست لیمو ترش رنده شده: ۱.۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر ولرم: ۱ و ۱.۲ لیوان
شکر: ۱.۳ لیوان
خمیر مایه: ۲ و نیم قاشق چایخوری
آرد: ۴ پیمانه و نیم
کشمش: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه نان شیرمال کشمشی
در مرحلهی اول کشمشها را شسته و با آب مخلوط کنید تا به خوبی نرم شوند.
در گام بعدی مایه خمیر را با ۱.۲ شیر و ۱ قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید تا استراحت کند.
تخم مرغ و کره را در این مرحله با باقی مانده شکر و پوست لیمو ترش رنده شده مخلوط کنید و به مایه خمیر اضافه کنید.
زمان اضافه کردن آرد رسیده است، پس آرد را کم کم بریزید تا به دستتان نچسبد. برای پخت نان کشمشی هم نیاز است که با کانوکشن ۴۰ به مدت ۵۰ دقیقه خمیر را استراحت دهید تا حجم خمیرتان ۲ برابر شود.
حال در این مرحله از تهیه نان، کشمش را اضافه کنید و ورز دهید. سپس ظرف دیگری را چرب کنید و خمیر را داخل ظرف قرار دهید و روی آن را بکشید.
برای پف کردن نان نیاز است که با دمای ۴۰ درجهی سانتیگراد کانوکشن به مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید تا پف کند.
مایکروویو و سولاردام را با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید یا به اصطلاح پیش گرمایش دهید و برای پخت نان کشمشی با همان دما به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان دهید تا نان بپزد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *