پارسایی: در هیچ کجای دنیا لیگ هندبال به این شکل برگزار نمیشود/ پیشرفت داوران هندبال باید همپای بازیکنان باشد
مجید پارسایی در گفتوگو با میزان، درخصوص پیروزی تیم فراز بام خائیز دهدشت برابر تیم پرواز هوانیروز اصفهان در نخستین بازی دور برگشت لیگ برتر هندبال، اظهار داشت: دور برگشت مرحله گروهی آغاز شده و مطمئنا استرس بازیکنان و تیمها برای کسب مجوز صعود به دور حذفی بر کیفیت بازیها تاثیر گذاشته و همین ترس از عدم صعود به دور نهایی باعث افت کیفیت فنی دیدارهای لیگ هندبال شده است. ما هم از این قاعده مستثنا نیستیم و همانگونه که مشاهده کردید در نیمه اول بازی با تیم هوانیروز، همین استرس باعث شد بازی پراشتباه و نزدیکی را انجام دهیم، اما هرچه از زمان بازی گذشت توانستیم بر بازی مسلط شویم و در نهایت با ۱۰ امتیاز اختلاف به پیروزی رسیدیم.
وی درمورد شرایط داوری مسابقات در لیگ هندبال و اینکه گفته میشود داوری هندبال در ایران همپای رشد فنی بازیکنان و مربیان این رشته، پیشرفت نکرده است، گفت: چون مسابقات لیگ در شرایط ویژه و حساس کرونایی و با فشردگی بالایی برگزار میشود، تصورم این بود نظارت ویژهای نیز درخصوص بازیها باشد. باید با تمهیدات مناسب کیفیت داوری هندبال ایران همپای رشد فنی بازیکنان و مربیان این رشته پیشرفت کند. هرچند یک تیم داوری هندبال ایران در بازیهای المپیک و مسابقات جهانی سوت زده، اما این دلیلی بر سطح بالای کیفی داوری هندبال در ایران نیست، زیرا باتوجه به حجم مسابقات نیاز به تعداد بیشری داور مجرب و بهروز داریم.
سرمربی تیم فراز بام دهدشت درباره گروه بندی نامتعادل لیگ برتر هندبال، تصریح کرد: ما جزو تک تیمهایی بودیم که به این مدل از برگزاری مسابقات و گروه بندی رقابتهای لیگ اعتراض کرده بودیم، اما اینکه مسابقات لیگ هندبال به این شکل برگزار شود تصمیم باشگاهها در جلسه با مسئولان فدراسیون بود و تصمیمی نبود که فدراسیون شخصا گرفته باشد و، چون این تصمیم حاصل خرد جمعی است به آن احترام گذاشتیم. درحال حاضر گروهی که در آن هستیم گروه مرگ است.
وی تاکید کرد: برای نمونه تیم ذغال سنگ طبس که سال گذشته به سختی در لیگ باقی ماند در فصل جاری به لطف تغییرات در بدنه بازیکنانش و جذب چند مهره تاثیرگذار از تیمهای مدعی به شمار میرود و حتی توانست برابر تیم ما و سپاهان به برتری دست یابد و با یک اختلاف به تیم قدرتمند مس باخت. این نتایج نشان میدهد در گروهی که هستیم چهار تیم مدعی قهرمانی حاضرند، اما شرایط در گروه دیگر کاملا متفاوت است. بنابه برنامه ریزی هم قرار است از هر گروه ۳ تیم به دور نهایی راه یابند و حساب کنید با این نحوه حق برخی تیمها ضایع میشود.
این سرمربی باتجربه با انتقاد از نحوه برگزاری لیگ هندبال، خاطرنشان کرد: در هیچ کجای دنیا لیگ هندبال به این شکل برگزار نمیشود. بازیکن هندبال باید ۱۱ ماه درگیر مسابقات باشد، اما در ایران در ۴ ماه کل لیگ به پایان میرسد. از طرفی دیگر برایم جالب بود که چگونه اجازه برگزاری لیگ فوتسال به صورت رفت و برگشت صادر شد، اما برای رشتههای والیبال، بسکتبال و هندبال چنین مجوزی داده نشد.
پارسایی در پایان با انتقاد از مسئولان شهر دهدشت و استان کهگیلویه و بویر احمد درخصوص عدم حمایت از تیم فراز بام، گفت: ما یک تیم خصوص هستیم و درحالی مسئولان فراز بام اقدام به سرمایه گذاری در رشته هندبال کردهاند که ما در این شهر دود هیچ کارخانهای را نمیبینیم که بالا برود و اینکه در این شرایط سخت اقتصادی بخش خصوصی اقدام به سرمایه گذاری کرده قابل تقدیر است، اما شاید مسئولان شهری و استانی چنین مسائلی برایشان در اولویت نیست. انتظار داریم مسئولان شهر دهدشت و همچنین استان کهگیلویه و بویراحمد از تیم ما و هندبال استان حمایت بیشتری کنند چرا که در جوانان مستعدی در این رشته داریم که حضور تیم دیگری از استان در بین هشت تیم پایانی لیگ دسته یک گواهیی بر این مدعاست.