صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شناسایی گلوگاه‌های فساد در ادارات و سازمان‌ها از اقدامات کلیدی و راهبردی است

۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱:۱۸
کد خبر: ۶۹۰۶۳۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان شناسایی گلوگاه‌های فساد را در ادارات و سازمان‌ها از اقدامات کلیدی و راهبردی دانست و افزود: مدیران ادارات در ابعاد پیشگیرانه اقدامات آسیب شناسانه خود را به دبیرخانه این شورا ارائه دهند.

- با حضور رئیس کل دادگستری استان کردستان، دادستان عمومی و انقلاب سنندج و اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کردستان، سومین جلسه شورای پیشگیری از جرم با موضوع بهره گیری از ظرفیت ادارات و بخش‌های نظارتی در پیشگیری از جرایم و تخلفات مدیران و مقامات دستگاه‌های حاکمیتی در حوزه ریاست دادگستری کل استان کردستان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سیدحسین حسینی رئیس کل دادگستری استان کردستان ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: این جلسات حتما باید بصورت فصلی برگزار شود و صرفا به ارائه آمار بسنده نگردد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد: برخورد با مفاسد اداری حول چهار محور مفاسد مالی، اخلاقی، اجتماعی و مقرراتی است و برخورد قاطع با مفاسد هم می‌تواند بسیار بازدارنده و پیشگیرانه باشد.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی افزود: در بحث برخورد با فساد، بهره گیری از نظارت‌های عمومی و مردمی بسیار حائز اهمیت است که باید از این ظرفیت حداکثر استفاده شود و این مهم مورد تاکید ریاست قوه قضاییه نیز است.

وی خاطرنشان ساخت: ضروری است تا در ادارات و سازمان‌های دولتی نسبت به آموزش قوانین حفاظتی و پیشگیری از فساد آموزش‌های لازم به کارکنان اقدام گردد و هیات‌های تخلفات اداری نیز مکلفند جرایم مربوط به سازمان‌های متبوع خود را به دستگاه قضایی اعلام نمایند.

در ادامه جلسه محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان به تشریح جرم شناختی تخلفات مربوط به حوزه مفاسد اداری پرداخت و اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد از تخلفات مربوط به ترک فعل مسئولین است و حجم قابل توجهی از پیشگیری باید معطوف به این مسئله باشد که مدیران با پایش و نظارت دقیق تخلفات مربوط به حوزه‌های خود موارد را به دستگاه قضایی منعکس نمایند و تا حصول نتیجه لازم آن‌ها را پیگیری کنند.

وی شناسایی گلوگاه‌های فساد را در ادارات و سازمان‌ها از اقدامات کلیدی و راهبردی دانست و افزود: مدیران ادارات در ابعاد پیشگیرانه اقدامات آسیب شناسانه خود را به دبیرخانه این شورا ارائه دهند.

همچنین در این جلسه رضا اعظمی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان نیز از فعالیت سامانه دیده بان مردمی (سجام) در استان کردستان خبر داد و گفت: هم اکنون ۳ هزار نفر از مردم استان در این سامانه عضو هستند و گزارش مفاسد اداری توسط این سامانه ارسال می‌شود و دبیرخانه شورا نیز این گزارشات را به بالاترین مسئولین ادارات مربوطه ارسال می‌نماید و خوشبختانه بسیاری از این موارد منجر به برخورد‌های مناسب شده است.

شایان ذکر است در این جلسه اعضای شورای پیشگیری از جرم که شامل مدیران سازمان‌های متولی در زمینه پیشگیری از جرم می‌باشند دیدگاه‌ها و نظرات خود را در این زمینه بیان داشتند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *