صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه‌ای

۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۰:۰۲
کد خبر: ۶۸۹۷۷۰
نان سیمیت یک نان ترکی خوشمزه است که به راحتی در خانه می‌توان آن را تهیه کرد.

- نمناک نوشت: نان سیمیت یک نان ترکی خوشمزه است که می‌توانید آن را تهیه کنید و در صبحانه خود بگنجانید. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای نان سیمیت

آرد:به میزان لازم

مایه خمیر:یک قاشق غذاخوری

آب:۲ لیوان

شکر:یک قاشق غذاخوری

نمک:یک قاشق چایخوری

روغن مایع:نصف پیمانه

شیره انگور:۳ قاشق غذاخوری

آب:۳ قاشق غذاخوری

روش درست کردن نان سیمیت:

ابتدا مایه خمیر و شکر را در یک لیوان بریزید و و هم بزنید تا حل شود، سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ربع در مکانی گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود.

در این میان نمک را در باقی مانده آب حل کرده و با آرد مخلوط کنید، مایه خمیر را افزوده و کمی هم بزنید و ورز دهید.

در ادامه روغن را افزوده و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. خمیر را به شکل یک توپ گرد درآورید و در ظرف چربی قرار دهید.

سپس روی آن را بپوشانید و برای دو ساعت در یک مکان گرم نگهداری کنید. بعد از اینکه خمیر ور آمد و حجم آن زیاد شد از داخل کاسه بیرون آورید و روی یک سطح صاف قرار دهید.

هر بار به اندازه یک نارنگی از خمیر را بردارید و آن را لوله کنید تا بلند و باریک شود. لوله‌های خمیری را دو به دو به هم پیچ دهید و ابتدا و انتهای آن‌ها را به هم بچسبانید تا یک دایره درست شود.

با بقیه خمیر همین کار را انجام دهید. کنجد را در بشقابی بریزید و پخش کنید، شیره انگور را با سه قاشق آب مخلوط کرده و در ظرف دیگری بریزید.

سیمیت‌ها را ابتدا در شیره انگور و سپس داخل کنجد بغلطانید تا به خوبی آغشته شود سپس آن‌ها را داخل سینی فر قرار داده و برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

سیمیت‌ها را بعد از ۱۵ دقیقه در فری که با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا پخته و طلایی شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *