صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در سند تحول قضایی برای از بین بردن بسترهای فساد چاره‌اندیشی شده است

۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹:۵۹
کد خبر: ۶۸۹۶۰۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
عضو ستاد تحول قوه قضائیه گفت: برنامه سند تحول قضایی با توجه به زیرساخت‌های موجود مدیریتی قوه اجرایی نمی‌شود؛برای اجرایی شدن این برنامه باید زیرساخت‌ها تغییر کند.

- اسماعیل سقاب اصفهانی، عضو ستاد تحول قوه قضائیه در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما اظهار داشت: سند تحول قضایی به ماموریت‌های اصلی دستگاه قضا توجه ویژه می‌کند؛ این برنامه مطلوبیت‌ها را درآورده است؛ چالش‌های مختلف قوه قضائیه را نوشتیم که ۱۲۰ چالش ریشه‌ای شناسایی شد که در این برنامه برای حل ۴۸ عامل ویژه هدف‌گذاری شده است.

سقاب اصفهانی بیان داشت: دستگاه قضا در انجام کارها یکسری اولویت‌بندی‌هایی دارد؛ دستگاه قضایی در دوره جدید دنبال این است که ضمن مقابله با مفسدین، جلوی زیرساخت‌ها و بسترهایی که این فساد را تولید می‌کند بگیرد؛ به عنوان مثال برای پدیده وکالت تضمینی در سند تحول قضایی سه عامل شناسایی شده که اگر بتوانیم این سه ریشه را بزنیم کاملا این پدیده از بین خواهد رفت.

عضو ستاد تحول قوه قضائیه گفت: در سند تحول قضایی برای هر کدام از عواملی که شناسایی شده یکسری راهبرد و راهکارهایی طراحی شده و برای هر کدام از این راهکارها هم زمان و مسئول تعیین شده است.

سقاب اصفهانی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های مدیریتی برای اجرای کار هم دیده شده و سیستم کنترل و پایشی هم که به ریاست دستگاه قضا اجرا می شود . همچنین در سند تحول توضیح داده شده که چطور اطاله دادرسی را حل کنیم.

عضو ستاد تحول قوه قضائیه تصریح کرد: برنامه سند تحول قضایی با توجه به زیرساخت‌های موجود مدیریتی قوه اجرایی نمی‌شود؛برای اجرایی شدن این برنامه باید زیرساخت‌ها تغییر کند یعنی باید نظام جذب ،نظام حقوق و دستمزدها باید تغییر کند، باید قوای دیگر هم کمک کنند.

سقاب اصفهانی بیان داشت: اگر سازمان حاکمیت تنها بخواهد این کار را انجام دهد باید سازمان جدیدی به نام مردم بوجود بیاید باید مردم مشارکت کنند؛ برخی از این موضوعات جز با حضور مردم شدنی نیست؛ دستگاه قضا خواهش کرده است که بر عملکردش نظارت کنند و نخبگان نیز اشکالات را بگویند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *